Tänään oli tarkoitus lähteä hillasuolle, mutta sade pilasi suunnitelmat. Siirretään siis se huomiselle. En erityisesti rakasta hillojen poimimista mutta se on jotenkin semmonen pakollinen kuvio aina silloin kun niitä sattuu olemaan. Toivoinkin että ei tulisi hillasatoa tänä vuonna että voisi välttää sen suolla rämpimisen itikoiden syötävänä, mutta toisin kävi. Mutta on se niin hyvä marja että täytyy sen eteen vähän vaivautua. Täällä ihmiset menevät ihan sekaisin hilloista, tuntuu että muusta ei puhutakaan ja omat hillapaikat pidetään tarkasti salassa toisilta. Ja jos sattuu näkemään muita ihmisiä samoilla apajilla niin ne ovat kuin joitain vihollisjoukkoja.

Eka työviikko takana, onneksi. Viikko tuntui tosi pitkältä. Oikeastaan oli semmonen pehmeän laskun viikko, johtuu kai siitä kun pomo oli vielä lomalla. Ei tarvinnut niin hirveästi skarpata. Ens viikolla sitten täytyy alkaa tositoimiin. Rytmin muutos oli vaikea, aamuisin väsytti ja illallakin väsytti. Pitkä syksy edessä, huh miten sitä jaksaa? Seuraavasta lomasta ei ole mitään tietoa.

Tyttö pääsi uuteen päiväkotiin ja on ollut ihan innoissaan. Viikko vielä ja sitten alkaa eskaritouhut. Hienolta se päiväkoti näyttikin ja olen tosi onnellinen että tyttö saa käydä siellä eskarin eikä tarvi vielä lähteä oikeaan kouluun.

Eilen illalla vietettiin tytön kanssa elokuvailtaa. Katsottiin pieni merenneito- elokuva ja syötiin herkkuja. Sitten haaveiltiin että päästäisiin joskus käymään Pariisin Disneylandissa. Minun pitäisi lopettaa tuo herkkujen syönti. Pitäisi ja pitäisi....