Maanantaista selvitty, pahin on siis takana. Ja myös mukava viikonloppu meni liian nopeaa. Meilä oli iso tyttö viikonlopun vietossa. Lauantaina käytiin porukalla kylillä kävelemässä. Ostin pikkutytölle uuden filmin ja ison tytön kanssa vuokrattiin illaksi omaa leffa . Päivällä katsottiin yhdessä tytön filmi ja minä nukahdin tietenkin... Illallakin oli kova sana valvoa kahteentoista kun katsottiin sitä toista filmiä. Se oli muuten tosi hyvä, just semmonen millaisista minä tykkään.

Meillä oli lauantaina maailman suloisin koiravauva hoidossa, minun veljeni 10 viikon ikäinen lapinkoira. Voi kun se oli pörröinen ja ihana, ihan kuin elävä pehmolelu.

Sunnuntaina käytiin tytön kanssa uimahallissa. Oltiin suunniteltu sitä tosi kauan ja nyt saatiin aikaseksi ja muistettiin mennä. Tyttö ei osaa vielä uida ilman kellukkeita ja pitää alkaa sitä opettamaan. Sovittiin että aletaan käymään sunnuntaisin käymään siellä säännöllisesti, kun se tuntui niin mukavalta. Eihän se hassumpi harrastus ole. Maanantaisin se käy lasten jumpalla, perjantaina alkaa jääkiekkokoulu ja sitten sunnuntaina on tuo uinti. Hyvä että sillä on erilaisia harrastuksia ja on itsekin niistä innoissaan. 

Tytöllä lähti viime viikolla ensimmäinen ylähammas, se on ihan hassun näköinen. Sillä alkaa ens viikolla oikomishoito, kun alahampaat kasvaa vähän sikin sokin.

Viime viikolla tuli postissa ensimmäinen joulukuvasto täältä, ihanaa. Huomenna on lokakuu ja ollaan taas paljon lähempänä joulua. Odotan sitä tänä vuonna erityisen innolla, koska minulla on silloin yhdeksän päivän loma ja sitä ennen ei ole siis minkäänlaisia vapaapäiviä.