Aamut ovat olleet ihania viime aikoina ja päivätkin. Aamulla maa kuurasta valkoinen pakkasyön jäljiltä ja päivät ovat olleet aurinkoisia ja aika lämpimiä. Tämmöistä pitää syksyllä ollakin. Nyt on vielä ihana aika kun lehdet on vielä puissa kaikessa väriloistossaan, mutta sitten iskee ankeus, kun lehdet tippuvat. Eilen illalla näkyivät myös revontulet ja täysikuu!

No muuten on ollut taas tasasen tappavaa. Työt sujuu miten sujuu, ihan kuin ennenkin. En taas kauheasti ole nauttinut työnteosta, mutta välillä on parempiakin päiviä. Ja onneksi on viikonloput....

Kävin muuten viime viikonloppuna ystävän kanssa baarissa pitkästä aikaa. Piti käydä katsomassa kun oli uuden pubin avajaiset. Ihan kiva ilta. Lauantaina oltiin ystävien mökkiraksalla auttamassa maalaamisessa ja portaiden teossa. Mieskin kävi sitten lauantai-iltana tsekkaamssa uuden kuppilan. Kivempi olis käydä minun mielestä yhdessä, mutta yökyläilyjärjestelyt eivät nyt innostaneet.

Olen uskaltautunut käymään yksin pururadalla lenkillä. Ei siellä nyt ole näkynyt vihaisa poroja, vaikka jälkiä kylläkin on. Kun menee sopivaan aikaan niin siellä on paljon muitakin lenkkeilijöitä niin ei tarvi niin paljon pelätä.

jaa, taidan alkaa katsomaan BB:ia...