Pieni luova tauko tässä kirjoittamisessa. Tuntuu että ei ole ollut mitään kirjoitettavaa. Olen ollut eilen ja tänään tytön kanssa kotona, hän on kuumeessa. Nämä ylimääräiset "vapaapäivät" tulivat tarpeeseen. Olen ollut taas niin täynnä työtäni, että olen vakavasti harkinnut lähettää työpaikkahakemuksen yhteen mielenkiintoiseen paikkaan jonka löysin mol:lista. En sitten kuitenkaan tehnyt sitä, ajattelin että ei se välttämättä vaihtamalla parane, sitäpaitsi kaikki saavutetut edut olisivat mennyttä. Täytyy siis yrittää taas tsempata, kun palkkakin nousi satasella tässä kuussa. Ja toisaalta, mies on ryhtymässä yrittäjäksi ja aikoo jättää nykyisen työnsä, ehkä siinä on ihan rittävästi muutosta meidän perheelle. Asia varmistuu tämän kuukauden aikana.

Sunnuntaina tulee tasan kymmenen vuotta kun aloitin nykyisessä työssäni. Se on pitkä aika. Siihen mahtuu paljon kaikkea. Kun ajattelee sitä mistä aloitin ja missä pisteessä olen nyt, kaikki on muuttunut, työkaverit on suurinpiirtein samat ja fyysinen työpaikka, mutta kaikki muu. Kehitys on huimaa. Onneksi olen saanut kehittyä työssäni ja saanut uusia haasteita, ehkä vähän liikaakin, kun välillä niin stressaa... No ajattelin kuitenkin maanantaiksi leipoa kakun ja ilahduttaa työkavereitani, jotka ovat sittenkin ihania ihmisiä, ei kai tätä muuten jaksaisikaan. Pitäisikö laittaa siihen kymmenen kynttilää? 

Tämä päivä on mennyt siivotessa, torstaiseen tapaani. Ihana kun on ollut koko päivä aikaa. No välillä ollaan tytön kanssa pelattu ja leikitty. Eilen leivoin pullaa. Ja huomenna onkin perjantai.

Ystäväpariskunta ( kts. blogimerkintäni 7.8.2006 ) on viikon lomalla Turkissa ja me palellaan täällä pakkasessa. Hieman käy kateeksi. Sanoin miehelle että ens vuonna lähdetään Kanarialle kun on koulujen syysloma. Toivottavasti se toteutuu. Kävin jo netissä katsomassa sopivia kohteita ja hotelleja. Aika yllättävää oli se että yksi hotelli oli jo varattu tuolle ajalle täyteen, tietenkin se joka minustakin tuntui mielenkiintoiselta. Tänä aamuna oli jotain seitsemän astetta pakkasta. Lunta ei vielä ole, mutta toivon niin että sitä jo tulisi.

Ollaan varattu liput tänne ja varattu yöpaikka täältä. Pidetään oikein hemmotteluviikonloppu, shoppaillaan ja syödään ravintoloissa ( ainakin Hesburgerissa! )  ja ollaan yhdessä koko perhe. Ajankohta on marraskuun puoliväli. Sopiva aika, voi tehdä jo joululahjaostoksia. Tuskin maltan odottaa.

Käytiin maanantaina tytön kanssa siellä oikomishoitolääkärillä. Sitä lykätäänkin nyt vuodella eteenpäin. Pitää odottaa vielä muutamien hampaiden vaihtumista. Epäilivät että alaleukaan on tulossa yksi ylimääräinen hammas, joka sitten pitää poistaa että muut mahtuu kasvamaan.

Tänään on step-aerobic. Aloitin sen viime viikolla. Hikihän siellä lensi... ihanaa ja kamalaa samalla kertaa. Muuten hyvä mutta kun vatsaa vääntää. Olen vaihtanut e-pillerimerkkiä ja nyt ekaa kertaa moneen moneen vuoteen mulla on kuukautiskipuja. Tuntuu ihan oudolta, piti ihan ottaa Buranaa.  Mulle on tullut ihme himo, cocacola. Ihan niinkuin joskus raskaana ollessani. Tekee mieli koko ajan. Sanoinkin miehelle että hylkään perjantaiset kaksi siideriäni ja ostan sen sijaan ison pullon cokista. Aah. Onkohan sekin niiden uusien pillereiden sivuvaikutus?

Menen huomiseksi töihin ja ihanaa, sittenhän alkaa jo viikonloppu.