Olin jo aiemmin kirjoittanut pitkän tarinan viime viikonlopusta, mutta onnistuin sen tuhoamaan. En jaksa nyt aloittaa alusta joten pikapäivitys tulee tässä.

Viikonloppu vietettiin koko perheen kanssa kaupungissa. Shoppailtiin, syötiin Hesburgerissa, asuttiin hotellissa, käytiin illalla syömässä pikkujoulubuffet, nautittiin elämästä, istuttiin kahviloissa, käytiin "oikean" joulupukin luona, kylästeltiin minun veljen perheen luona, shoppailtiin lisää, käytiin titi-nallen konsertissa, haettiin juna-asemalta miehen uusi auto ja ajettiin peräkanaa sunnuntai-illaksi kotiin.

Konsertti oli kiva mutta shoppailu välillä alkoi ahdistamaan kun oli niin paljon ihmisiä liikkeellä. Huh, ihana viikonloppu, mutta aika rankka. Ei tullut nukuttua oikein kunnolla. Mukava joskus olla kuitenkin muualla kuin kotona. Mutta nautin ajatuksesta että ensi viikonlopuksi ei ole mitään menoja, saa olla vain kotona, sekin on ihanaa, oikeastaan parasta kaikessa.

Joulu on mielessä jo tosi paljon. Suuri osa lahjoistakin on jo hankittu ja ne mitä ei ole hankittu, on kuitenkin mietittynä jo valmiiksi. Se tuntuu helpottavalta ajatukselta. Toivottavasti saan loputkin hankittua tosi pian, sitten saa keskittyä muihin ihaniin jouluisiin juttuihin.

Ja oikea talvi on täällä. Lunta on jo ihan kiitettävästi ja lisää on ennusteiden mukaan tulossa ja sitten vielä paukkupakkasiakin luvattu. Ihanaa.

Mies on aloittanut tällä viikolla virallisesti työt yrittäjänä. Sen työajat on sellaiset että en enää kerkeä käymään illalla jumpassa. Harmi, mutta onneksi kohta pääsee hiihtämään.