Alkaa olla jo aika jouluiset tunnelmat. Torstai-iltana haettiin varastosta joulukoriste/valolaatikko ja laitettiin jouluvaloja ja -ja verhoja ikkunoihin. Ihan kaikkia koristeita en kuitenkaan vielä viitsinyt laittaa, ehkä ens viikonloppuna sitten loput.

Perjantaina oli työpaikan pikkujoulut. Sain luvan osallistua, vaikka olinkin vielä perjantaina sairaslomalla. Oli kyllä siitäkin vähän huono omatunto...Käsi on tosiaankin jo aika lailla parantunut, onneksi. Pikkujoulut meni mukavasti. Käytiin ensin vierailemassa aivan ihanassa paikassa, jossa tutustuimme kuuluisiin suomalaisiin muotoilijoihin ja heidän töihin. Istuimme lopuksi lasikodassa ja nautimme lasilliset shampanjaa, olipa ylellistä! Sen jälkeen menimme paikalliseen ravintolaan syömään jouluruokaa. Iltaa jatkettiin pubin puolella niiden kanssa jotka jaksoivat jäädä. Kolmeen asti jaksoin sinnitellä minäkin. Minun on pakko laittaa kuva tänne minun juhlakynsistä, koska en koskaan lakkaa kynsiä ja ne on muutenkin aina ihan lyhyet, mutta juhlan kunniaksi hommasin tällaiset:

 

2107843.jpg

Lauantaina meillä oli ystäväperheen kanssa yhteiset pikkujoulut meillä. Päivällä tuntui että ei millään jaksaisi alkaa taas juhlimaan. Tein itse osan tarjottavista jouluruuista ja osan ostin valmiina, pääsimpähän vähän helpommalla. Syötiin hyvin ja leikittiin lasten kanssa tonttuleikkejä. Oli oikein kiva ilta ja vieraat viihtyivät  kymmeneen asti meillä. Hieman meinas edellisen yön univelat painaa ja meninkin heti saunottuamme nukkumaan.

Tänään oli vuorossa taas äidin luona kylästely. Täytin sille asuntohakemuksen palvelutaloon samalle paikkakunnalle missä itsekin asun. Toivottavasti pian tärppää. En jaksaisi oikein kulkea siellä viikonloppuisin, kun olisi muutakin tekemistä.

Huh, tänä viikonloppuna on tullut kyllä syötyä tosi tuhtisti. En uskalla käydä puntarilla varmaan moneen päivään. Ei varmaan kannata käydä puntarilla kun vasta joulun jälkeen ja miettiä sitten uusi strategia painon pudotukseen. Huomenna joulukuu, ihanaa.