Niin kuin moni muukin, minäkin ole päättänyt taas kerran alkaa laihtumaan. Ensi töikseni kävin ilmoittautumassa kansalaisopiston kuntosaliryhmään. Mulla jäi syksyn aikana pois ohjelmasta steppijumppaja ja toinen jumppatunti, koska miehen työajat ovat sellaiset että en enää kerennyt niihin. Tosi harmillista. Ostin vuosi sitten kotiin kuntopyörän ja se on pölyttynyt meidän vaatekomerossa suurimman osan vuotta. Ajattelin ottaa sen esiin ja myös käyttää sitä. Ja kunhan pakkaset hellittävät, aloitan hiihtokauden. Ja jos on niin kova pakkanen että ei voi hiihtää niin menen ulos kävelemään. Siinä minun aseeni painoa vastaan. Eilen juuri ystäväni kanssa keskustelin tästä painoasiasta ja totesimme että syömistä emme lopeta, koska se vain on niin ihanaa. (Samalla kun söimme tekemääni pizzaa...!) Liikuntaa vain lisää ja kalorit palamaan, ei se sen vaikeampaa ole ( pitäisi olla ) Samahan se on mitä suuhunsa laittaa kunhan muistaa polttaa kaikki ruuasta saadun energian ja vielä vähän enemmän.

Tänään siivoamme joulun pois kotoa. Joulukuusi riisuttiin jo uudenvuodenpäivänä. Hyvästi joulu. Tälle vuodelle on pari isompaa juttua suunnitelmissa, muuten mennään samoilla eväillä. Eka juttu on uusi perheenjäsen kesällä/syksyllä. Eli meille tulee koiravauva. Tyttö taas eilen illalla itki että haluaisi koiran heti, eikä jaksa odottaa kesään saakka. Toinen isompi juttu on tietenkin tytön kouluun lähtö ja minä jään loppuvuodeksi vuorotteluvapaalle jos vain työnantaja hyväksyy. Olen jo alustavasti puhunut siitä pomoni kanssa ja mikäli oikein ymmärsin niin hän suhtautuu asiaan positiivisesti. Eli töissä olisin heinäkuun loppuun saakka. Ihana ajatus. Sen voimalla pystyn tsemppaamaan töissä tämän alkuvuoden ja niin aion tehdäkin.

Ulkona kirpeä pakkasilma, ajattelin kuitenkin ensi töikseni lähteä kunnon kävelylenkille, siitä se alkaa. Huomenna aamulla punnitsen itseni ja sitten kerran viikossa maanantai-aamuna.