Tässä tanssiohjelmaa katsellessa muistelen menyttä tyttöjen viikonloppua.

Perjantai-ilta otettiin rennosti, ostettiin kaupasta herkkuja ja nautiskeltiin niitä ja katsottiin telkkaria. Mentiin ajoissa nukkumaan ja sain työn unikaverikseni.

Lauantaina käytiin sopimuksemme mukaan yhdessä hiihtämässä. Hiihdettiin kolmen kilsan lenkki. Tyttö jaksoi ihan kiitettävästi. Tyttö meni myöhemmin kaverinsa luo kylään ja sillä välin minä kävin vielä uudestaan hiihtämässä ja vedinkin yhdeksän kilometrin lenkin. Tuntui tosi hyvältä, keli oli mitä ihanin.

Myöhemmin illalla tyttö sai toisen kaverin meille kylään ja hänen kanssa oltiin sovittu yökylään jäännistä. Minä katsoin illalla filmiä ja tytön touhusivat omia leikkejään. Passitin ne nukkumaan kymmenen jälkeen ja jatkoin filmin katsomista. Olin nukahtanut sohvalle ja heräsin siitä vähän ennen puolta yötä. Täytyy varmaan tänään katsoa sitten filmi loppuun.

Tänän käytiin tytön kanssa mummon luona kylässä ja sunnuntaiseen tapaan iltapäivällä uimassa. Tytön kaveri oli meidän mukana uimareissulla. Äidin sisko tule Helsingistä viime viikolla äidin luo kylään ja se lähtee vasta tiistaina. Olivat jopa yhdessä käyneet hiihtämässä ja äiti oli tosi hyväntuulinen ja iloinen.

Otin eilen yhteydessä erääseen koirankasvattajaan ja saimme tänään tietää että meille on alustavasti varattu tyttöpentu ensi kuun alussa syntyvästä pentueesta, kunhan vain tyttöpentu syntyy. Ihanaa, meidän koirahaave toteutuu sitten jo kesän alussa! Vielä yksi epävarmuustekijä on olemassa. Mies menee tämän kuun lopussa vielä allergiatestiin varmuuden vuoksi. Tyttö on jo aiemmin testattu ja allergiaa ei todettu. Minua ei edes testata, koska mitään allergiaan viittaavaa ei ole koskaan ilmennyt.

Koirakuumeen lisäksi meillä on taas mökkikuume. Se aina ihmeellisesti herää henkiin näin keväisin. Soitin tänään eräälle naiselle, jolla on maata aivan ihanassa paikassa. Olen jo kerran aiemmin kysynyt häneltä sitä, mutta silloin ei ollut halukas myymään. Ei se vieläkään ollut halukas myymään, mutta ehkä joskus, hyvää kannattaa jäädä odottamaan. Aion mennä tapaamaan sitä naista ensi kuussa. Käymme äitini kanssa hänen luona kylässä, koska hän on äitini ikäinen vanha rouva ja ovat olleet äidin kanssa koulukavereita. Jospa saisin häntä vähän pehmitettyä samalla...

Mies tulee illalla myöhään kotia reissultaan. Ihana kun tulee.