Tänään oli tytöllä kouluun tutustumispäivä, olihan jännää. Siis äitillä varsinkin. Oppilaan on nyt jaettu kahteen luokkaan ja opettaja oli ainakin äidistä mieluinen. Tyttö tykkäs olla koulussa, sanoi että ei malta odottaa elokuuta ja koulun alkamista. Kun lähdin pois vanhempien tiedotustilaisuudesta näin tytön välitunnilla muiden lasten seassa, oli jotenkin omituinen haikea olo. Minun pikku tyttöni siellä...

Mies kotiutui eilen illalla reissusta. Taisi se olla vielä hieman heikossa hapessa, mutta muuten ihan ehjä ja voimissaan. Tuliaiskassit pursuilivat kaikkea ihanaa...hajuvettä ja karkkia. Olipa ihana kun tuli kotiin, oli vähän yksinäistä.

Käytin äitiä eilen keskussairaalassa tutkimuksissa. Kaikki ok. Olihan rankka reissu. Autoilua 7 tuntia yhteensä mennen tullen. Kaiken huippu oli se kun menomatkalla pysähdyttiin puolivälissä matkaa kahvilla ja sitten jatkettiin matkaa. Äiti sai jostain päähänsä että minä lähdin ajamaan väärään suuntaan ja että oltiinkin menossa takaisin kotiinpäin. Sitä asiaa se päivitteli niin kauan kunnes saavuttiin kaupunkiin ja se lopulta uskoi että ollaan menossa oikeaan suuntaan. Hyvät hyssykät että meinas mennä hermo! Tupakkia olis tehny mieli, mutta äidin nähden en siis vieläkään voi vetää kessua.