Nyt tuntuu että ollaan paljon lähempänä kesää kun toukokuu alkoi. Vaikka lunta on vielä jonkin verran pihassa, niin ei haittaa, aurinko lämmittää jo ihan mukavasti. Ei tietenkään puhettakaan mistään Etelä-Suomen helteistä, mutta jo yli kymmenen asteen lämpötilatkin on ihan luksusta.

Vappu meni tosi rauhallisissa merkeissä. Olin yksin kotona koko illan ja sain siivota rauhassa, pari siideriä naukkailin välissä ja loppuilta meni jääkiekkoa katsoessa. Mies lähti keskiviikkona "poikien" kanssa Sveitsiin katsomaan lätkää, kun kotikatsomo ei enää riittänyt. Se tulee takasin vasta maanantaina. Mukava että se pääsi lähtemään reissuun, se on ollut hänen haave jo useiden vuosien ajan. Se harrastus on niin verissä. Tyttö oli koko illan kaverinsa synttäribileissä. Hienot bileet olikin, ne menivät porukalla kylpylään. Siellä oli vip-saunaosaso varattuna ja lopuksi menivät vielä hampurilaisbaariin syömään. Tyttö kotiutui vasta puoli kymmenen aikaan illalla ja se oli niin onnellinen kun oli saanut olla mukana niin kivoissa juhlissa. Ja minä itse asiassa nautin kun sain olla yksin kotona.

Viikonlopulle ei ole mitään erityistä suunniteltu. Tytön kanssa nautiskellaan kahdestaan ja keksitään jotain kivaa. Hänen uusi pyörä odottaa eteisessä, että laittaisin sen kasaan. Pitäis tietenkin päästä äkkiä testaamaan. Tilasin sen hobby hallista, joten siinä on hieman jotain säätämistä ennen kuin sillä pääsee liikenteeseen. Saa nähdä miten selviän ilman miehistä apuvoimaa. No ei muuta kun ohjekirja ja meisselit käteen...

Koirakuume on edelleen ihan valtava. Ollaan tytön kans tilattu nettikaupasta koiralle "starttipaketti", leluja iso kasa ja muuta sälää... Hieman jännittää se koiran tulo, kun siihen on aikaa enää kuukausi.