Joo, kesäkuu hurahti jo ihan älyttömän nopeaa. Toivottavasti heinäkuukin menisi yhtä nopeasti... Aika on kyllä ollut tosissaan kortilla. Suurin syy taitaa olla tuo pikku ihana otus joka meille muutti kuukausi sitten. Illalla ei kyllä ole ollut tekemisen puutetta. Koira on vielä niin pikkunen että ei olla varsinaisesti sen kanssa lenkkeilty mutta leikitty ollaan senkin edestä ja opetettu sille perusjuttuja. Se on kyllä ihana.

Äidin luonakin tulee käytyä aika harva se ilta ja sekin vie oman aikansa. Äiti on sopeutunut jo palvelutaloasumiseen, ei se enää valita juuri mistään ja on aina hyväntuulinen kun minä siellä käyn. Tosi mukavaa, helpottaa minunkin oloani ja on mukava käydä siellä.

Juhannuksen vietosta sen verran että oli tosi kylmät ilmat. Ehkä jotain kuusi astetta oli aattoiltana lämmintä. Kotona oltiin ja grillailtiin säästä huolimatta. Ystäväpariskunta oli kylässä ja miehen vanhin tyttö oli meillä viikon lomailemassa juhannuksen aikoihin. Se oli lähtenyt ihan yksin reissuun ja lataamaan akkuja tänne meille. Meillä oli kyllä tosi hauskaa.

Ilmat on onneksi lämmenneet ja täälläkin ollaan saatu nauttia kesästä. En ole vielä uskaltanut käydä uimassa. Tyttö kävi tänään eka kertaa joessa pulikoimassa. Löydettiin tästä meidän läheltä kiva pieni hiekkaranta, josta ei tiedetty ennen mitään, vaikka ollaan viisi  vuotta tässä jo asuttu... Sinne on kätevä kävellä koirankin kanssa.

Töissä on kiireet hieman helpottaneet. Kesäkuun alku oli kyllä aikamoista hässäkkää, kun pari työntekijää oli yhtä aikaa lomalla. Ens kuussa ajattelin jo muutenkin ottaa rennommin ja pikkuhiljaa "laskeutua" alkavaan viiden kuukauden vapaaseen. Minä kyllä odotan sitä aikaa kun kuuta nousevaa. Kaikki on kyselleet että mitä minä meinaan sitten tehdä kun olen vapaalla ja olen vastannut että en todellakaan mitään ainakaan etukäteen suunniteltua, nautin vain olostani.

Kesälomasuunnitelmista sen verran että elokuun alussa starttaamme etelää kohti. Olemme vuokranneet asuntoauton reiluksi viikoksi ja käymme pikku kierroksen pakollisissa huvipuistohässäköissä tytön kanssa. Ihanaa, kun saadaan se asuntoauto, ollaan sitä jo monta kertaa suunniteltu mutta ei olla toteutettu. Ja koirakin saa tulla mukaan ja matkustaa mukavasti meidän kanssa. Miehen keskimmäisen tytön häät ja vauvan ( synt. 15.6) ristiäiset olis elokuun kahdeksantena päivänä Siilinjärvellä. Sinne siis suunnataan jonkinmoisen mutkan kautta. Elokuuta odotellessa...  mukavaa kesää kaikille!