Tänään meinas oikeasti olla kiire. Aamulla kävin pikaisesti äidin luona ilmoittamassa että tulemme sitten iltapäivällä tytön kanssa palvelutalon pikkujouluihin kunhan kerkeämme. Ne alkoi yhdeltä ja tyttö pääsi koulusta yhdeltä... Kaupan kautta kotiin ja leivoin pullat. Otin viimeisen pellin pois uunista viittä vaille yksi, äkkiä autoon ja hakemaan tyttö koulusta ja sitten sinne vanhusten pikkujouluihin. Oli mukavat juhlat ja äiti oli oikein hyväntuulinen ja iloinen.

sieltä sitten kotiin ruokaa laittamaan. Olin muuten unohtanut syödä päivän aikana, harvinaista. Koko päivänä olin syönyt vain yhden leivän ja yhden leivoksen siellä juhlissa. Hieman oli nälkä neljän aikaan kun sai sapuskat pöytään... Ostin tänään rosollia, en voinut vastustaa sitä. Se on yksi minun jouluruokien suosikki ja nimenomaan kaupasta ostettu, ei itse tehty.

Heti syönnin jälkeen vein tytön luistelukerhoon ja menin siksi aikaa koiran kanssa lenkille. Huh, se teki hyvää. Pakkanenkin lauhtui tänään, enää vain kuusi astetta. Se on hyvä lenkkeilykeli, koirakaan ei palellu. Pitäis vissin ostaa sille joku toppapuku noita kovempia pakkasia varten, kun näyttää että ei se oiken tarkene ulkoilla kun pakkanen hipoo kahtakymmentä..

Loppuilta olikin jo leppoisaa sohvalla oleskelua ja joulukoristeiden askartelua. Askarreltiin tytön kanssa  vanhoista joulukorteista uusia joulukoristeita: