Mentiin tänään Sotkaan ostamaan olohuoneeseen punaista nukkamattoa jouluksi. Kävi ilmi että juuri sitä mattoa minkä olisin halunnut ei enää ollut saatavilla vasta kun ensi jouluksi! Käsittämätöntä, kehtaavat vielä mainostaa telkkarissa. No siinä kävi sitten niin että maton sijaan meidän mukana lähti kaupasta parvisänky tytölle.... Miehellä ilmeisesti poltteli veronpalautusrahat niin paljon että jotain piti ostaa. Olihan se parvisänky ollut meillä jo suunnitelmissa pidemmän aikaa ja nyt se se sitten saatiin. Tyttö nukkuu nyt eka kertaa omassa huoneessaan yksin. Koira nukkuu nyt sitten yksin tytön sängyssä meidän huoneessa, kun ei se sinne parvelle pääse....

Minä tyydyn tilaamaan sen maton ellokselta kun sieltä löytyi melkein samanlainen ja ihan yhtä halvalla kun se tarjousmatto Sotkasta.

Kävin päivällä hakemassa äidin meille ja kirjoitettin sen kanssa hänen lähettämät joulukortit. Minä kirjoitin osoitteet kuoriin ja äidin tehtävä oli kirjoittaa oma nimi kortteihin. Siinäpä olikin äidille kova urakka. Ei se enää oikein muista miten kirjoittaa ja kyllä me yhdessä sitten naurettiin sen nimikirjoituksille.

Tein tänään piparitaikinan valmiiksi huomista odottamaan.

Nyt jo etukäteen toivottelen huomiselle hyvää itsenäisyyspäivää. Kävin ostamassa kukkiakin sen kunniaksi. En olisi muistanut mutta kun ystävä pyysi puolestaan hakemaan tilaamansa kukat kukkakaupasta kun ei itse kerennyt niin minäkin sitten muistin.