Tuttuun torstaiseen tapaan olen viettänyt päiväni siivouksen merkeissä. Aika ihanaa kun on koko päivä aikaa siivota, saa rauhassa touhuta välillä vaikka jotain muutakin. Järjestellä lehtikasoja, leikkiä koiran kanssa, juoda päiväkahvit ja lukea lehtiä ja muuta sellaista.... Aika hidasta on tänään ollutkin minun siivoustahti, kun jatkuvasti pitää olla nenää niistämässä ja muutenkin tuntuu että ei ole hirveästi virtaa.

Jäälyhtyjä olen viritellyt pihalle ja tein työkaverini ohjeilla ihan erilaisen jäälyhdyn. Jäädytin kahdella pellillä suorakaiteen muotoiset jääpalaset. Jään sisässä on heiniä koristeina. Upotin jääpalaset lumikinokseen  vastakkain ja väliin jätin kynttilälle tilan. Aivan ihana! Laitan siitä myöhemmin tänne kuvan.

No niin, sain otettua kuvan. Kynttilän valo ei nyt kyllä oikein näy kun otin kuvan valoisaan aikaan, mutta se on kyllä hieno pimeässä.

Pakkanen paukkuu jo kahdeksassatoista asteessa ja se tuntuu kyllä jo kylmältä. Mutta hyvä niin, saa lisää lyhtyjä...

Tyttö oli tänään partiolaisten pikkujouluissa ja oli tykännyt. Se sai sieltä lahjaksi jonkin pomppupallon. Käytiin päivällä ostamassa sinne pikkujoulupaketti ja samalla sorruin ostamaan itselleni vielä yhdet jouluvalot makkarin ikkunaan. Ne oli niin nätit, semmoset punaiset ja ne voikin jättää yöksikin päälle. Shoppailureissun päätteeksi kävimme munkkikahvilla/mehulla.

Veronpalautuksia odotellessa, ajattelin ostaa meille uuden punaisen joulumaton sotkasta.

pikku koirammekin tykkä talvesta ja joulun odotuksesta.

Minun ihanat tonttutytöt