Kävin aamulla kirpparilla ja löysin tytölle kaulahuivin. Se on lyhyen ajan sisällä kadottanut jo kaksi kaulahuiviaan... Sieltä suunnistin äidin luo ja kävimme kävelyllä. Keli nollassa ja vettäkin vähän ripotteli. Olis saanut tulla sade lumena!

Sain vietyä vihdoin sen ruotsin paketin postiin ja pulitin 31 euron postimaksun, sikakallista edelleenkin. Ostin samalla joulupostimerkit ja kirjoittelin joulukortteja. Ihan kaikkia en saanut vielä kirjoitettua ja muutama kortti pitäisi vielä askarrellakin. Ehkä huomenna sitten loput....

Iltapäivällä lähdettiin tytön kanssa retkelle. Sillä oli koulun kerhon retkipäivä ja mentiin läheiselle tulistelupaikalle. Siellä paistettiin makkaraa, laskettiin mäkeä ja tehtiin tehtävärasteja, pimeässä. Olipa kivaa! Oli niin tunnelmallista istua nuotiolla kun ympärillä oli pimeää.

No sen jälkeen kiiruhdin lakitoimistoon ja kävin todistamassa ystävien tekemän testamentin. Vihdoinkin ne tekivät sen. Sitten kävin vielä kahvilla ystävän luona. Ja sieltä kotiin ja koiran kanssa iltalenkille.