Meillä on pitkän aikaa kytenyt mielessä sellainen ajatus että ostaisimme jonkun pienen asunnon ihan vain sijoitusmielessä ja eilen varmistui että tämä haave toteutuu!

Kaikki tapahtui ihan yllättäen kun sain toissapäivänä kuulla että meidän kylällä on tulossa myyntiin saunallinen yksiö rivitalosta. Soitin miehelle ja kysyin josko ostettaisiin se ja hän oli myös innostunut. Samantien soitin välittäjälle ja sovittiin näyttö illaksi ja käviimme sitten katsomassa asunnon ja se oli ihan perussiisti asunto. Teimme ostopäätöksen samantien. Tiedän että tuollaisa asuntoja tulee myyntiin tosi harvoin ja ne viedään käsistä. Ja meidän onni oli että välittäjä ei ollut kerennyt vielä laittaa asuntoa myyntiin nettiin.

No, eihän meillä tietenkään semmosia rahoja ( 40000 e ) ole lyödä tiskiin samantien vaan rahoituskuvio piti vielä varmistaa ja eilen varmistui että rahoitus järjestyy myös. Voi että olin iloinen, teki mieli tanssia ja kiljua! Kaupat tehdään ens viikolla ja sitten käydään vähän stailaamassa asuntoa ja etsitään siihen sopiva vuokralainen joka maksaa vuokralla meidän lainaa. Se on meidän tulevaisuuden sijoitus. Ajatella että vuokratulot kattavat kokonaan lainan lyhennyksen ja joskus se asunto on meidän oma. Ja jos päädymme sen myymään niin kaikki on (melkein) puhdasta tuottoa meille.

Muutenkin koko tämä viikko on mennyt tosi hienosti. Töissäkin on tuntunut että kaikki mihin ryhtyy niin onnistuu. Ainoa mikä ei oikein onnnistu on tuo painon pudotus...