Olemme työkaverin kanssa sopineet että maanantainan aloitamme karppauksen, eli vähähiilihydraattisen ruokavalion ja pudotamme painoa niin että rytisee! Tänä viikonloppuna on sitten ollut lupa tankata kaikki mahdollinen hiilihydraattipitoinen ruoka ja onhan tuota tullut vedettyä kaikenlaisia herkkuja... Kiva kun on joku kaveri jonka kans yhdessä tsempataan, jospa se antaisi lisämotivaatiota. Tästä se lähtee kohti kevyempää kevättä ja kesää!

Tämä talvi on kyllä ollut ihan hullu ilmojen suhteen. Pakkasia on ollut niin pitkään että tosiaan olen ihan kyllästynyt koko talveen. Tässä kuussa en ole päässyt kertaakaan hiihtämää ja aika harvakseltaan on tullut edes lenkkeiltyä. Mielummin olen kääriytynyt sohvalle viltin alle ja nauttinut takkatulen lämmöstä ja tv:n hömppäohjelmista.... Viikon päästä on jo talviloma, toivottavasti siihen mennessä hieman ilmat lauhtuvat. Ollaan tytön kans kahdestaan lomalla ja aiottiin pysytellä ihan kotosalla.

Saimme vuokra-asuntoomme samantien vuokralaisen kun sen ostimme, joten sekin asia järjestyi kuin itsestään. Asunto on nyt stailattu ja siivottu ja vuokralainen pääsee muuttamaan ensi viikolla. Siitä tuli tosi sievä pieni asunto.

Ajatella että olen ollut töissä jo kaksi kuukautta lomani jälkeen. Mihin tämä aika menee ja miten se menee näin nopeaa? Mutta mikä parasta, työt maistuu yhä edelleen eikä stressaa yhtään. Mulle sopii niin mainiosti tämä lyhennetty työaika, kun tuntuu että työpäivät menee kuin lentäen ja kotonakin on enemmän aikaa touhuta.  Nyt on semmonen ihanteellinen tasapaino työn ja vapaa-ajan välillä.