Ihana rauha, kun muut vielä nukkuu. Tosi kaunis aamu ulkona kun on pakkanen ja aurinko paistaa. Vaikea kirjoittaa, kun eilen litistin pikkusormen auton takakontin väliin. Se varmaan murtui tai jotain, kun ei kestä koskea ja on ihan sininen.

Eilen oltiin taas kahdestaan tytön kanssa koko päivä ja ihan kiva päivä olikin. Aamulla käytiin kirjastossa ja kylillä ja iltapäivällä mentiin pulkkamäkeen. Otettiin eväät mukaan ja kaupasta haettiin vielä laskiaispulla ja tyttö halusi munkin. No tietinki makkaraakin paistettiin. Otettiin varaslähtö laskiaiseen. Niin ja käytiin samalla reissulla hiihtämässäkin pikku lenkki. Ei se oikein jaksa innostua siitä hiihtämisestä, välillä täytyi hinata sitä kun tuli vähänkin ylämäkeä. Sitten pantiinki sauna heti päälle kun tultiin ulkoa ja saunottiin kunnolla. Tosi nopeaa meni päivä. Mies tuli joskus puolen yön maissa pelireissulta, olin jo nukkumassa silloin. Nukahdin sohvalle kun yritin katsoa jääkiekkoa.

Laihduttamisessa menee täyttä vauhtia takapakkia. Perjantaina tuli mässättyä olan takaa taas kun piti katsoa Suomen jääkiekkomatsia. Tuli syötyä pitzaa ja sipsejä ja muutama olutkin meni kurkusta alas. Mutta oli sen sen arvoista kun Suomi voitti ja meni loppuotteluun. Eilen harmitti kun en päässyt kunnolla hiihtämään kun oli niin ihana päivä. Tänään voisin käydä pitkän lenkin jos tuo pakkanen hellittää.

Nyt nuo muutki on heränneet. Pitää lähteä katsomaan.