Ihanat lomapäivät alkaa olla lopuillaan ja paluu normaaliin elämään edessä. Tuntui ihanan pitkältä nämä vapaat. Eilen oltiin ihan vaan kotosalla. Päivällä nukuttiin oikein kunnon päikkärit ( tyttö ei nukkunut ) ja juuri kun oltiin lähössä päiväkävelylle, miehelle tuli yllätten työkeikka. No me hypättiin auton kyytiin mukaan ja pakattiin stiga matkaan ja mentiin sitten pulkkamäkeen siksi aikaa. Kävin sitten illalla vielä sauvakävelylenkillä.

On tullut kyllä syötyä ja mässättyä kaikenlaisia herkkuja ja kyllä se vaaka näytti taas totuuden. Olen popsinut yksin ison rasiallisen mämmiäkin tässä muutamassa päivässä ja ison purkillisen kermaa lisukkeena. Se on minun suurinta herkkua, kukaan muu ei tässä talossa sitä ymmärrä. Tänään kävinkin jo sauvomassa tunnin lenkin ja kohta lähden vielä jumpallekin. Siis en voi käsittää että heti kostautuu kun vähänkään ylimääräistä syö, vaikka olen kuitenkin liikkunutkin enkä vain sohvalla maannut.

Jotenkin tänään tuntunut inhottavalta kun loma loppuu ja pitää taas raahautua töihin. Olis tätä voinut vielä viikon jatkaa ja nautiskella vaan. No onneksi on kuitenkin lyhyt viikko edessä, niin on vähän pehmeämpi lasku arkeen.