Tämä taitaa olla mulla jokamaanantainen ilmiö, heti aamusta masennun kun käyn puntarilla. Aina vain samat lukemat! Siis tämä ei voi olla totta. Ei se näköjään mulla onnistu semmonen periaate että yrittää laihtua olematta varsinaisesti laihdutuskuurilla. Liikuntaa pitäisi lisätä varmaan pari tuntia tuohon nykyiseen viikkomäärään, niin vois alkaa tapahtumaan. Mutta eihän sitä joka ilta voi viilettää jossain jumpissa tai  laduilla. On se ihana olla parina iltana viikossa vain kotosalla. Sykemittarin lukemat on vain niistä varsinaisista liikuntakerroista, eli jumpat, hiihtolenkit ja reippaat kävelylenkit, jolloin pidän sykemittaria mukana.

Nyt nuo pahuksen pakkaset on vähän kyllä sekoittaneet kuvioita, kun ei tarkene lähteä edes käymään pienellä kävelylenkillä illalla. Viikonloputkin pitäny värjötellä sisätiloissa, juuri silloin kun olisi enemmän aikaa ulkoilla. Tänäänkin tais paukkua välillä 30 astetta. Kyllä alkaa jo kyllästyttämään nuo pakkaset, ei voi muuta sanoa.

Töissä huono päivä, erään nimeltä mainitsemattoman henkilön ansiosta. Vähän semmonen olo että teki niin tai näin, aina väärin! Olis pitänyt sittenkin ottaa talviloma jo helmikuussa, jolloin mulla olis ollu oikeasti vuoro. Sain sen kuitenkin siirrettyä pääsiäisviikolle siinä toivossa että on paremmat hiihtokelit, vaikka voi olla että kelit alkaa olla ohi jo siinä vaiheessa.