Tänään olisi tehnyt mieli nukkua pitkään, mutta mies heräsi jo ennen puolta kahdeksaa ja niin minun oli kai pakko nousta keittämään ne perinteiset isänpäiväkahvit. Juotiin kahvit ja syötiin kakkua sängyssä. Tyttö nukkuu vielä ja lahjat on vielä piilossa. Tässä tytön heräämistä odotellessa on rauhallista kirjoitella. Isinpäivälahjaksi mies saa otsalampun, axe-lahjapakkauksen, sukat ja ristikkoarvan. Tyttö on tehnyt oman lahjansa päiväkodissa. Se on auton lumiharja, jonka puisen varren lapset ovat itse saaneet koristella maalaamalla.

Isänpäivää emme aio viettää mitenkään erityisesti. Ihan normaaleja sunnuntain touhuja. Varmaan ulkoillaan, kun on niin ihana ilma. Lämpötilan nollan kieppeillä ja lunta on yllin kyllin. Potkukelkkakin ollaan otettu jo käyttöön. Käytiin perjantaina illalla kaupassa tytön kanssa potkurilla.

Eilen oltiin tytön kanssa koululaisten järjestämässä lastenrieha -tapahtumassa. Se oli tytölle tosi mieluinen juttu ja kyllähän siellä itsekin viihtyi kun tiesi tytön nauttivan. Ohjelmassa oli ongintaa, musiikkia, temppurata ja kasvomaalausta ym. Tosi harvoin täällä järjestetään lapsille tuommoisia tapahtumia. Iltapäivän sillä oli kaveri kylässä ja minä kävin kaverin äidin kanssa pitkällä kävelylenkillä.

Aloitin eilen kutomaan kummitytölleni joululahjaksi villahaalaria. Ihanaa pitkästä aikaa kutoa! Ja nuo vauvojen vaatteet valmistuvat niin nopeasti. Olen aina tykännyt kutomisesta ja olen ihan innoissani.  Tietokoneella vietetty aika tulee varmaan kutistumaan ihan minimiin tuon kutomisinnostuksen vuoksi.

Tyttö on herännyt, nyt pitää mennä.