Ei me olla mihinkään mökille päästy tänä viikonloppuna, kotona ollaan. Mökkireissu peruuntui siksi kun alunperin sen oli joku vuokrannut ja sitten perunut ja sen vuoksi meille tarjottiin tilaisuutta mennä sinne. Ne vuokralaiset olivat sittenkin peruuttaneet sen perumisen ja olivatkin tulossa sinne. No ei se paljon harmita. Ilmatkin kylmeni tietenki kun viikonloppu tuli. Oli tarkotus pestä mattoja siellä mökin rannassa. No joku toinen viikonloppu sitten. Syksyllä siellä on ihanaa kun on jo pimeät illat ja saa istua nuotiolla järven rannassa pimeässä. Se on jotain!

Oltiin menossa uimaan yhtenä iltana tässä viikolla kun oli tosi helle, n. 30 astetta. Vesi oli liian kylmää, varpaita vähän kasteltiin rantavedessä ja se siitä. Ei sitten tälle kesälle uimisia luonnonvesissä. Höh! On se vaan mennyt tämä kesä taas nopeasti, niin kuin aina. Mutta nyt tuntuu että viikot menee vielä entistä nopeammin, onneksi. Töissä on toistaiseksi ollut ihan mukavaa, eipä ole nyt ollut valittamista.

Tänään tehtiin yhdistetty kalareissu ja mustikkaretki. Mies meni kalaan ja me tytön kanssa kerättiin mustikoita. Oli tarkoitus saada sen verran että olis voinut piirakan tehdä, mutta ei saatu. Tyttö kompuroi polulla ja kaatoi osan mustikoista maahan ja siinä sankossa oli meiän molempien saalis. Mies ei saanut kalaa. Mutta saatin silti kala, kun veljeni lahjoitti meille onkimansa kalan  ( n. 3 kg taimen ) jä äitini lahjoitti pakastimestaan pussillisen poron lihaa. Antoisa reissu silti. Ja muutenkin ihanan leppoisa lauantai. Aamu alkoi ihanasti kun mies toi kahvit sänkyyn ja aamupalan jälkeen kävin luistelulenkin. Sitten vähän shoppailua  ( uusi lehtiteline ja tytölle koulupöydän tuoli ) ja sitten käytiin tytön kanssa kirjastossa kirjojen vaihdossa. Mies oli sillä välin tehnyt tosi hyvää ruokaa kanasta ja kasviksista . Nukuimme sylikkäin sohvalla pikku päikkärit sillä välin kun tyttö katsoi lainaamaansa Viiru ja Pesonen -filmiä.  

Voi kun sais vielä painosta pudotettua pari kiloa, niin olisin tyytyväinen. Nyt on vähän semmonen olo että olisi vain otettava itseä niskasta kiinni. Kuukauden päästä on isot juhlat ja olisi kiva olla vähän hoikempi ja näyttää hyvältä jossain kivassa mekossa. Sekin on vielä edessä että sinne pitää vaatteet hommata.