En tiedä mikä tätä minun konetta vaivaa mutta kun joissakin teksteissä on joku sana alleviivattu niin siinä on joku linkki johonkin peli -tai deittisivulle. Niin, ja se alleviivaus tulee ihan itsestään joihinkin tiettyihin sanoihin. Olen tehnyt kaikki virustarkistukset ym. mutta ei niissä ole mitään ilmennyt. Tää on riivattu kone. Muutenkin oli ongelmia tuon edellisen tekstin kanssa, kun kirjoitin sen jo lauantaina mutta en saanut sitä julkaistua kun se vain jäi jumittamaan. En minä kyllä muutenkaan tykkää kun tämä vuodatus mentiin muuttamaan. Olen laiska opettelemaan mitään uusia juttuja.

No, viikonloppu mennä hurahti taas aika nopeaa. Kuntosalilla tuli käytyä molempina päivinä ja nyt lihaksissa tuntuu että olis jotakin tehnyt. Oli ihana päästä juoksumatolle juoksemaan. Tänään kun reippaana kävelin kuntosalille niin yks tuttu pyykäisi juoksemalla ohi. Katselin kateellisena hänen menoaan, kun itse en kyllä lähtisi 16 asteen pakkasella juoksemaan, enkä lauhemmallakaan ilmalla. Kai sekin pitäisi joskus kokeilla, ei kai se niin kauheaa olisi.

Aamulla leivoin sämpylät ja illalla laskiaispullat. Tulipa muhkea olo kun vetasin kaks kermapullaa. Oli vähän huono omatunto kun söin ne pullat, ihan niinkuin olisin maistanut jotain kiellettyä hedelmää.