Mukavaa kun koko ajan tuntuu että on vasta maanantaipäivä, mutta huomenna onkin jo keskiviikko. Töissä oli tylsää, pomo oli taas keksinyt uudelleenjärjestelyitä konttoriimme ja piti taas sopeutua muutoksen tuuliin. Olen tyytyväinen että sanoin ääneen mitä asiasta ajattelin, eli suhtauduin negatiivisesti. Hän otti kuitenkin sen asian suht. positiivisesti eikä ollut kai asiasta pahoillaan. Itse ole yleensä suhtautunut muutoksiin avoimin mielin ja kyllä nytkin suostuin kokeilemaan ja sitten kertomaan rehellisesti miltä tuntui. Oli vähän jotenki semonen "hukassa" -olotila vielä tänään, mutta eiköhän huomenna jo helpota.

Illalla oltiin tytön kanssa pihalla muuten vaan ja käytiin myös yksien tuttujen luona pyörällä. Tyttö ajoi ja mie kävelin. Se on aika laiska ajamaan pyörällä ja takasin pitikin taluttaa sen pyörä. Mies tuli töistä vasta puoli yheksän aikaan. Se on aika harvinaista että niin myöhään menee. Minua harmitti kun olin jo päivällä ajatellut iloisena että pääsen pitkälle lenkille illalla.

Täytyy alkaa lukemaan tenttiin, kun tenttipäivä uhkaavasti lähestyy ja tuntuu että mitään ei muista aiemmin luetuista jutuista.