Tänään sitten piti alkaa siivoamaan niinkuin aina torstaisin. Samalla vaihdoin järjestystä tytön huoneessa ja olohuoneessa. Se kummasti piristää kun vähän vaihtaa huonekalujen järjestystä. Nyt tuli semmonen mieli että pitäis olohuoneeseen saada uudet verhotkin. Pitää lähteä selaamaan nettikuvastoja...

Päivällä leivoin mokkapaloja pitkästä aikaa. Nam. Sitten käytiin kahden kaverin kanssa sauvakävelylenkillä pururadalla 5 km.  Oli oikein mukavaa, pieni sadekaan ei haitannut. Siinäpä se päivä on mennytkin. Mukava kun huomenna on sitten jo perjantai.

Tyttö on ollut koko päivän yöpuvussa sisällä. Sillä oli aamupäivällä vähän kuumetta, mutta eipä se hänen menoa ole haitannut. Koko päivän se on leikkinyt vaikka mitä ja joka välissä on pitäny yrittää olla sen leikeissä mukana.

Eilen sain kukkia mieheltä kun se tuli töistä kotiin. Olin ihmeissäni. No se sano että kun sie siitä tentistäki pääsit läpi. Minä olin iloinen, mutta sanoin että ei olisi vielä saanut niitä kukkia hommata kun ei se ole täysin varma juttu. Mutta mukava kuitenkin.