Perjantaina hain r-kioskilta ensi kesän lomaoppaita, Aurinkomatkojen ja Finnmatkojen. Minusta on niin ihana selata niitä ja haaveilla ja suunnitella lomaa, etsiä sopivaa kohdetta ja hotellia. Ehkä se on tässä viikonlopun aikana jo löytynyt, pitää vielä hieman punnita vaihtoehtoja. Nyt näyttää siltä että lähdemme ensi kesänä Kreetalle, Plataniakseen. Meidän on siis melkein pakko lähteä jonnekin ulkomaille kun on se 500 euron lahjakortti käytettävissä. Sitä ei voi käyttää kotimaan kohteissa muualla kun Lapin laskettelukohteissa, ja eipä oikein kiinnosta kun yks niistä on melkein tässä vieressä.

Eilen oltiin porukalla luistelemassa. Tytölle piti ostaa uudet hokkarit kun ei se kelpuuttanut niitä kirpparilta ostettuja, kai ne oli sitten liian pienet kun nämä uudet oli kaks numeroa isommat. Tyttö ei oikein alussa pysynyt niillä pystyssä mutta ei valittanutkaan. Oli kivaa.

Iltapäivällä päikkäreiden jälkeen tuli ystävä käymään, tein sille juhlakampauksen, kun oli menossa pikkujouluihin. Siitä tuli tosi upea, olimme molemmat lopputulokseen tyytyväisiä. Ystäväni ehdottikin minulle ammatinvaihtoa. Tänään sain kuulla että jopa ystäväni luottokampaaja oli ihastellut illalla baarissa hänen kampaustaan. Tuli oikein hyvä mieli. Ehkäpä sittenkin voisin harkita sitä alanvaihtoa.

Tämä päivä onkin sitten mennyt taas kotihommia touhutessa. Leivoin jopa sämpylöitä, mitä en ole tehnyt tosi pitkään aikaan, en edes muista milloin. Akvaariokin tuli siivottua. Kalat olivat taas huonovointisen oloisia niin oli pakko.

Nämä ensimmäiset pakkaskelit tuntuvat aina niin kylmiltä Miten sitä taas tottuu tähän talveen, pimeään ja kylmään? Tänään sentään paistoi vielä aurinko, mutta kohta sitäkään ei enää näe.

Pitää lähteä silittämään huomiseksi työvaatteita. Voi itku!