Tänään käytiin äänestyskävelyllä heti aamutuimaan. Herättiin aikasten ja kun kellotkin piti siirtää niin sitten vielä aikaisemmin. Meillä on tapana aina käydä oikeana vaalipäivänä äänestämässä ja perinteenä on että mennään vaalipaikalle kävelemällä. Ja etukäteen sovitaan yhdessä ketä äänestetään. Meillä on ihmeellinen yhteinen sävel politiikan suhteen, aina löytyy sopiva ehdokas molemmille.

Kävin päivällä äidin luona kylässä. Muut eivät jaksaneet lähteä. Leikkasin äidin hiukset ja keitin sille kalakeittoa. Siitä taitaa tulla nyt jokaviikonloppuinen käynti siellä, koska se tarvii oikeasti apua. Pitää käydä katsomassa että kaikki on muutenkin hyvin. Tänään saatiin äidin kanssa taas hyvät naurut kun se ei osannut keittää kahvia uudella kahvinkeittimellään. Se kippasi vedet samaan mihin kahvinporotkin. Viime viikolla se oli onnistunut polttamaan kätensäkin sen uuden keittimen kanssa. Veljeni kanssa todettiin että sille pitää ostaa uusi kahvinkeitin, samanlainen kun sillä on ennenkin ollut. Ei siitä mitään muuten tule.

Tytön kanssa lähdettiin sitten heti uimaan kun sieltä kotiuduin. Mulla on vähän nuhainen olo, mutta pakko oli lähteä kun olin luvannut. Ja taas se edistyi siinä uimishommassaan. Pysyy pinnalla jo hyvän matkaa uidessaan ilman kellukeita.

Eilen käytiin tytön kanssa katsomassa koirakilpailuja, tottelevaisuuskokeita ja agilityä. Emme vain nähneet yhtään siitä agilitystä kun siellä oli niin kylmä että lähdettiin kesken kaiken kotiin. Oli kuitenkin kiva nähdä koiria.

Iltapäivä oltiin koko porukka jääkiekkomatsissa. Sinne puettiinkin toppavaatteet päälle ja ei palellut yhtään. Oli oikein leppoisa lauantai ja koko viikonloppu on ollut tosi mukava. Ihan harmittaa taas kun se loppuu. Edessä on tiukka työviikko ja ei taas oikein motivoi. No kunhan huomisesta selviää niin loppuviikkohan menee kuin itsestään.