Heräsin taas tosi aikasin. Koko viikon olen herännyt jo seitsemän jälkeen, ei taida sisäinen kelloni vielä tajuta että olen lomalla ja saisin nukkua pitkään. No eipä tuo haittaa, aamut on ihanan rauhallisia ja kiireettömiä. Tänään näyttää olevan aurinkoinen mutta tuulinen päivä. Eilen kävin taas luistelemassa ja oli tosi kova vastauuli palatessa, jalat oli ihan poikki kun pääsin kotiin. Nukahdin sohvalle päiväunille.

Leivoin eilen kääretortun miehen synttärien kunniaksi ja muistin myös lahjan. Ostin t-paidan ja pari uistinta. Sillehän iski kalastusvimma heti päälle ja hurautimme illalla mummon luo kylään ja mies meni joelle kokeilemaan kalaonnea. Ei saalista, oli kuulemma vesi vielä niin korkealla. Huomenna on sitten minun synttärit ja meidän 6. hääpäivämme, eli sokerihäät. Ostin miehelle lahjaksi puukon. Tänään pitäis vääntää oikea kakkupohja.

Pitää lähteä herättelemään muita, kun meillä on menoa heti aamusta. Käydään piikittämässä itseemme hepatiitti rokotukset ja sitten mennään tytön kanssa vielä puheterapiaan, ärrä on vieläkin hukassa. Hirmu kalliit nuo rokotukset, makso jotain 130 euroa ja se on siis toinen osa, kun viime vuonna otettiin eka piikit kun lähdettiin Bulgariaan.