Tänä aamuna herättiin koko porukka jo ennen kahdeksaa. Hyvä niin, jos sais tytönki illalla ajoissa nukkumaan ja rytmi normalisoituisi. Huomaa että loma alkaa olla lopuillaan, näin nimittäin viime yönä unta että olin palannut töihin enkä osannut tehdä siellä yhtään mitään. Hui kauhea. Kuukausi meni sittenkin tosi nopeasti. Kun loma alkoi niin tuntui että töihin paluu on vasta ikuisuuden päästä. Kävin tässä yhtenä päivänä työpaikalla ja kuulosti siltä että siellä on kauhea hässäkkä koko ajan päällä. Ei kauheasti tee mieli palata sinne...

Saatiin siivottua ulkovarasto niin siistiksi, että iso tyttö keräs tavaransa majottautui sinne. Oikeastaan se onkin sellainen oikea huone, mutta me ollaan pidetty sitä sekametelivarastona. Laitoin sinne nätit verhot ikkunaan ja mies kasasi sinne sängyn, joten mikäs siellä ollessa. Saapahan nukkua rauhassa niin pitkään kuin nukuttaa.

Tämä päivä taitaa mennä siivoushommissa. Pitäisi vielä eteisestä toimittaa kaikki talvivarusteet varastoon.... En vain ole saanut aikaseksi sitäkään. Vai kannattaakohan sitä tehdäkään kun kohta on taas jo talvi, olispa siinä valmiina. Saunakin pitää siivota.

Käytiin siellä Norjan reissulla toissapäivänä. Käytiin täällä. Oli oikein kiva reissu, nuo Pohjois-Norjan maisemat on tosi kauniita ja niin erilaisia kuin täällä kotona. Suunnittelimme jollekin kesälle pidempää reissua pitkin Norjan rannikkoa. Käveltiin meren rannassa ja kerättiin tytölle simpukoita ja sitten käveleskeltiin kylän keskustassa ja vähän shoppailtiin. Se oli ison tytön ensimmäinen ulkomaanreissu.