Tänä aamuna oli maa valkoinen, kesästä ei tietoakaan. Onneksi päivän aikana lumet on sulaneet mutta kovin on koleaa. Kesälomaan aikaa enää kolme viikkoa!

Tähän päivään on kuulunut hurja annos jääkiekkoa. Päivällä mentiin katsomaan Suomen peli ravintolaan. Syötiin samalla hyvin ja nautittiin jännästä pelistä. Tyttö oli sillä aikaa taas kerran synttäreillä. Katottiin vielä kotona päivän toinenkin peli. Kyllä me taidetaan jossain määrin olla jääkiekkofaneja... Mutta hyvä mieli molemmista peleistä, Suomi on jo omalla tavallaan voittaja, varsinkin kun Ruotsi putosi. Jes!

En kerennyt nukkumaan päikkäreitä, joten saapa nähdä jaksanko valvoa ja katsoa euroviisuja. Pitää ainakin yrittää. Miksi nämä lauantaipäivät menee aina niin nopeaa?

Huomenna mennään mummon luo kylästelemään äitienpäivän kunniaksi. Siinäpä se päivä meneekin illan peliä odotellessa...

Tuli vain mieleen semmonen juttu että jokin aika sitten kuulin sellaisen sanan kuin "pissis" ja en vieläkään täysin tiedä mitä se tarkoittaa. Olenko tullut vanhaksi vai muuten vain pudonnut jostain kelkasta? Pitää käydä googlettamassa ja paikata tämä sivistykseni musta aukko.