Tämä viikko meni oikeasti taas niin nopeaa että huh huh. Ihanaa, enää kaksi viikkoa lomaan.... Koko viikon oli tosi kovat pakkaset eikä oikein päässyt ulkoilemaan. Hiihtolomalainen lähti jo torstaina, oikeastaan harmi koska pikkutyttö ihannoi isosiskoaan ja nauttii kun saa häneltä huomiota. Ne pelasivat pelejä, rakensivat palapelejä ja välillä muuten vain hulluttelivat yhdessä.

Saatiin jo perjantaina mieheltä tytön kanssa molemmat oma kukkakimppu  naistenpäivän kunniaksi. Ihana kun se muistaa huomioida. Tyttö sai ruusuja ja minä tulppaaneja. Tyttö oli muka pahoillaan kun sen kimpussa oli vähemmän kukkia kuin minun. Se kuitenkin rauhottui kun mies sanoi sille että sen kukat oli kuitenkin kalliimpia kuin minun.

Eilen vietettiin naistenpäivää yhdessä ystävän kanssa hiihtolenkin merkeissä. Lähdettiin ihan kahdestaan tunturiin  hiihtelemään. Keli oli hyvä, kun oli vain muutama aste pakkasta, mutta aurinko ei kylläkään paistanut. Meillä oli oikein eväätkin mukana ja tulihan noita kilometrejä jotain parikymmentä. Naurettiin turisteille jotka hiihti vastaan ja tervehtivät jokaista vastaantulijaa ihan niinkuin kaikki olisivat yhtäkkiä tuttuja keskenään. Piti aina katsella muualle kun tuli ihmisiä vastaan ettei tarvinut alkaa tervehtimään... Se on joku ihmeellinen tapa tuolla tunturin laduilla noilla turisteilla, ei voi käsittää. Mutta sen voi hyvin käsittää että ne tulee tänne hiihtämään ja nauttimaan luonnosta, lumesta, hiljaisuudesta ja kauniista tunturimaisemista. Tekis mieli lähteä tänäänkin, mutta kun meiän miehet sopivat tälle päivälle yhteisestä pitkästä kelkkailuretkestä. Suotakoon se heille. Me keksitään sitten tytön kanssa jotain kivaa.

Miehet olivat sopineet meidän hiihtoreissun aikana keskenään että vievät meidät naiset illalla ravintolaan syömään ja sehän kyllä meille sopi mainiosti. Me mentiinkin sitten jo saunaan heti kun minä tulin kotiin. Tyttö oli ihmeissään päiväsaunasta. Ne oli miehen kanssa käyneet myös hiihtämässä oman pikku lenkin. Olin saunan jälkeen ihan poikki ja kömmin peiton alle päikkäreille. Mies lähti käymään työkeikalla, tyttö alkoi katsomaan filmiä ja minä nukuin.

Illalla sitten mentiin ystävien kanssa syömään ja tyttö oli tietenkin mukana. Oli ihanaa pitkästä aikaa syödä ravintolassa. Pari tuntia meillä siellä vierähti ja kerettiin sopivasti kotiin katsomaan huumaa, mikä on yksi tytön suosikkiohjelmista. Ilta menikin sitten sohvalla makoillessa.

Tästä päivästä näyttää tulevan kaunis aurinkoinen kevätpäivä. Pakkasta oli vielä äskettäin kaksikymmentä astetta, mutta aurinko jo lämmittää sen verran että kiva ulkoilupäivä tiedossa. Lähdetään tytön kanssa varmaankin pulkkamäkeen. Ihanaa kun alkaa olla jo niin keväistä.