Tänään on tainnut sataa koko päivän. No ainakin kasvit saavat nyt vettä ja toivon mukaan alkavat kasvamaan nopeammin sateen jälkeen. Tulin juuri saunasta, oli ihanaa kun olkona on kylmää ja märkää. Tänään tein sen, varasin kirpputoripöydän! Sain pöydän vasta kuukauden päähän, olivat niin kysyttyjä. No nyt on ainakin aikaa penkoa kaikki mahdolliset vaatteet ja tavarat ja laittaa menemään. Ajattelin käydä kaikki läpi sillä asenteella, että jos nyt pitäis muuttaa jonnekin muualle, niin mitä en haluaisi ottaa mukaani. Ihminen pärjää loppujen lopuksi tosi vähällä, miksi meistä on tullut tämmöisiä?

Sateesta huolimatta käytiin ystävän kanssa sauvomassa pururadalla 5 km lenkki. Silloin juuri ei satanut paljon ollenkaan. Oli tosi ihanan happirikas ilma. Hyvä olo ja mieli tuli siitä lenkistä. Yksin en olisi saanut aikaseksi lähteä, vaan olisin varmaan taas käpertynyt sohvan nurkkaan. Lenkin jälkeen laitoin vielä ystävälle uuden värin tukkaan. Omillekin hiuksille pitäis tehdä jotain, mutta kun en luota näihin paikallisiin partureihin. Ne ei osaa tehdä sellaista kun minä haluan. Passikuvassa pitäisi kohta käydä ja haluaisin jotain piristystä ulkonäkööni ennen sitä.

Tänään oli kauhea karkkinälkä. Koko illan teki mieli suklaata ja karkkia. Melkein jo lähdin ostamaan, mutta en sittenkään. Huomenna on pakko saada suklaata!

Nyt nukkumaan, että ei taas huomenna ole väsy.