Eilen tein sen, kävin eka kertaa uimassa tälle kesälle! Olipa virkistävä kokemus. Vesi ei ollut kovin lämmin mutta juuri sen verran että uskalsi mennä. Tyttökin polski innoissaan kun hänellä oli kelluntauimapuku ja käsikellukkeetkin vielä. Eilinen menikin sitten päivää paistatellessa. Kävimme pikareissun uimarannalla, mutta juuri silloin meni aurinko pilveen ja tulimme pois. Ystävä tuli kans meiän pihalle ottamaan aurinkoa. Pelattiin välillä krokettia ja sulkapalloa. Oli tosi mukava päivä ja lämmin! Illalla vielä kuuden jälkeen vetäydyin päikkäreille ja heräsin vasta kahdeksalta! Jaksoin miehen seurana katsoa jalkapallonkin loppuun asti vaikka ei se minua kovin kiinnostakaan.

Tänään ei ollut ihan niin lämmin päivä, aika tuulinenkin. Maalasin puuvaraston loppuun ja nyt on kaikki tälle kesälle maalattu ja muutkin pakolliset "raksahommat" tehty. Käytiin iltapäivällä koko porukka pyöräilemässä kunnon lenkki. Tyttö kylläkin istui minun kyydissä. Syötiin samalla reissulla pehmikset ja ostettiin pussi mansikoita.Kävin hakemassa kirpputoritavarat pois kun huomenna en töiden jälkeen kerkeäisi. Jonkin verran jäi myymättä mutta tosi hyvin oli menny tavarat kaupaksi. Yks laatikko piti kantaa takasin kotiin.

Taas uusi työviikko alkamassa ja sehän tietää vaan sitä että kun se on ohi niin enää kaks viikkoa lomaan!  Ihanaa kun on koko loma vielä edessäpäin ja saa vielä innolla odottaa sitä ja fiilistellä. Näillä sivuilla  käynkin aika usein katsomassa ja haaveilemassa tulevasta lomareissusta.