Eilinen meni täysin kiukutellessa. Kai se johtui siitä että töihinpaluu sittenkin alkoi tympäsemään. Työvaatteita silittäessäni ajattelin ja toivoin että olisipa ollut vielä vaikka viikko lomaa. Niin pitkä kun se olikin niin liian nopeaa se silti loppui.

Oltiin lähdössä marjametsään eilen. Mies meni hakemaan sankoja autotallista. Nosto-ovea avatessaan hänen selkänsä niksahti niin pahasti että se siitä marjareissusta ja viikko sairaslomaa. Hän sai sen loman jatkon jota minä olin toivonut. No en sentään haluaisi olla hänen asemassaan, kun tuntuu olevan niin tuskaista.

Työpäivä meni yllättävän kivuttomasti. Päivä kului nopeaa ja töitä tietenkin riitti heti aamusta. Päivän aikana piti mennä myös pomon kanssa keskustelemaan näistä työkuvioista mutta en kerennyt edes sinne asti. Sain muuten kauhean yskänkohtauksen kesken kaiken ja piti paeta takapihalle tupakalle, no onneksi se helpotti. Kai se sillä lähtee millä on tullutkin. Yskää on ollut jo muutaman päivän ja nenäkin tuntuu välillä tukkoiselta. No onneksi en lomalla sairastellut. Kuukauden verran ajattelin vielä tuprutella tupakkia ja sitten taas talveksi heitän pois että jaksan hiihtää paremmin, eikä tarvi pakkasessa värjötellä.

Tyttö lähti innoissaan aamulla hoitopaikkaan ja kai sillä oli siellä hyvin mennyt. Ei se yleensä paljoa suostu kertomaan mitä se on hoitopäivinä touhunnut, mutta hyvillä mielin se oli. Se on ollut 1-vuotiaasta asti samassa päiväkodissa ja sehän on sille niinkuin toinen koti, ja leikkikavereita riittää, sehän on tärkeintä.

Lenkilläkin olisi pitänyt käydä. Suunnittelin ja suunnitelin lähtöä, mutta en saanut aikaseksi. Oli jotenki väsy olo. Käperryin sohvannurkkaan ja söin hampurilaisen. Se siitä painonpudotuksesta taas.