Piinaviikko on päättynyt ja loma on alkanut. Tuntuupa hyvältä. Loma tulee aina tarpeeseen.

Pääsiäisen aika vietetään kotioloissa ja nautiskellaan ulkoilmasta ja kiireettömyydestä. Osa päivistä menee äidin tavaroita pakatessa, mutta hyvä että senkin saa pois mielestä. Tänään on pilvinen päivä, joten tämä päivä menee sitten muuttohommissa.

 Miehen opiskelijatyttö tuli meille kans viettämään lomaa. Hän täyttää viikon päästä 18 ja sunnuntaina meinattiin viettää täällä pienimuotoiset etukäteiskekkerit. Pääsiäistä ei erityisemmin vietetä, muuten kuin syömällä hyvin. Mämmi ja kermat odottavat jo jääkaapissa... Eilen mietittiin ison tytön kanssa että mikä on pääsiäisen päivistä se päivä, jolloin syödään varsinainen pääsiäis ateria. Ei meillä kummallakaan ollut hajuakaan asiasta. Tyttö selvitti asiaa ja selvisi että se olisi ensimmäisenä pääsiäispäivänä. Meillä ei tykätä lammasruuista. Ostettiin semmonen mehevä kalkkunarulla ja toiseksi päiväksi iso lohifile.

Koiravauvat ovat päässeet nettiin: http://www.cuddlier.vuodatus.net. Joku noista pikkutytöntylleröistä tulee sitten meille, toivottavasti. Voisin tuijottaa noita kuvia vaikka kuinka kauan, kun pikkuset on niin söpöjä.