On vähän semmonen alavireinen mieli. En tiiä mistä johtuu, ehkä osittain ainakin siitä että töissä on kurjaa, taas vaihteeksi. Olin viime viikolla kaks päivää koulutuksessa ja sekin masensi entisestään. Pitäis vain olla niin pirun hyvä kaikessa. Jos joku on hyvä niin kaikilta vaaditaan sitä samaa hyvyyttä ja erinomaisuutta. Töissä tulee muutoksia kun yks työntekijä jää pois. Samat tavoitteet on kun ennenkin mutta sen yhden työt tulee sitten meille muille tehtäväksi. Motivaatio on nyt ihan hukassa. Kai se nyt sitten vaikuttaa tähän mielialaan.

Painokaan ei ole pudonnut, mutta oma vika, empä ole nyt jaksanut tehdä sen eteen mitään.

Ollaan vietetty tytön kanssa viikonloppu kahdestaan, mies oli pelireissulla Norjassa. Meillä oli ihan kivaa kahdestaan. Eilen illalla jopa torjuin erään yli-sosiaalisen ystäväni ehdotuksen, että hän tulisi meille iltaa istumaan, kun halusin vain olla rauhassa ja viettää mukavan illan kahdestaan tyttöni kanssa. Ystäväni, joka on lapseton, ei sitä varmaankaan ymmärtänyt ja kai se vähän närkästyi minulle. Oli ihana mennä ajoissa nukkumaan ja käpertyä tytön kanssa vierekkäin nukkumaan. Aamulla herätttiin hyvissä ajoin ja loikoiltiin sängyssä ja katsottiin lastenohjelmia, syötiin keksejä ja juotiin mehua ja kahvia.

Aamulla siivottiin akvaario ja löysin sieltä kuolleen monnin. Eipä ihme kun oli niin paha haju. Päivällä käytiin hiihtoretkellä, paistettiin nuotiolla makkaraa ja nautittiin kevään ensimmäisestä ihanasta aurinkoisesta päivästä. Iltapäivällä käytiin mummon luona kylässä ja se taas masensi minua. Minulla tulee aina niin paha mieli kun joutuu sieltä lähtemään ja mummo jää surullisena yksin kotiin. Sen jälkeen kävimme vielä uimahallissa ja kun sieltä tultiin niin leivottiin pullia. No olihan siinä yhdeksi päiväksi touhua kerrakseen, nyt väsyttää ja menenkin jo tästä nukkumaan.