Taas ihanat vapaapäivät on lopuillaan. Viikoloppuun kuului normaaleita touhuja perheen kanssa, ulkoilua, hiihtoa, potkukelkkailua, päikkäreitä, kotitöitä, shoppailua, leikkikavereita, saunomista, kylästelijöitä, tv:n katselua ja sen semmoista. Eilen meillä oli tarkoitus mennä ulos syömään, mutta se ei oikein sopinut aikatauluihimme, joten päädyttiin taas tilaamaan lempipitsat ( savuporo-ananas-aurajuusto ) ja herkuteltiin sitten kotona. Tänä aamuna sain shokin kun kävin puntarilla, yli puoli kiloa enemmän kuin edellisenä aamuna. Kai se sitten oli sen pitsan vika.

Harmittaa kun taas on menny niin nopeaa nämä päivät, mutta toisaalta se ei harmita kun tietää että menee ne viikotkin aikamoisella vauhdilla. Ja taas ollaan lähempänä talvilomaa ja jopa kaukana häämöttävää kesälomaa.

Suunnittelimme tänään miehen kanssa kodin remonttia. Niin, vaikka ollaan asuttu tässä talossa vasta reilut kolme vuotta. Meillä tuli rakennusvaiheen lopussa niin kiire, että päädyimme maalaamaan kaikki seinät valkoisiksi ja nyt haaveilemme että pääsisimme tapetoimaan seinät jossain vaiheessa. Ongelma on siinä että tämän kylän tapettivalikoima on hieman suppea. Ajattelimme, että sitten kun ollaan kesälomalla niin käydään isommissa kaupungeissa katsomassa tapettivalikoimia. Ihana haaveilla ja suunnitella.

Äänestämään metiin tänään heti aamusta kun oli niin kaunis aurinkoinen sää. Iltapäivällä olikin jo lumipyryä kun kävin pakollisen hiihtolenkkini. Nyt tässä sitten ilta menee jännittäessä pääseekö oma ehdokas eduskuntaan.