Viime viikko on taas kadonnut johonkin. Muistan vain sen että hädin tuskin viitsin lähteä töihin ja joka aamu oli edellistä vaikeampi. Torstaina tuli vielä erään henkilön suusta sammakoita siihen malliin että koko ilta meni jo pilalle. Se kommentoi jotain meiän työajan tehokkaaseen käyttöön liittyvää ja oli minun mielestä (ja muidenkin) ihan asiaton kommentti. Perjantaina oli semmonen tunne että en olisi välittänyt nähdä koko ihmistä koko päivänä ja yritinkin vältellä häntä parhaani mukaan.

On tullut tutkittua mol.fi: sivuja oikein urakalla, mutta ei sieltä oikein mitään löydä, tai jos löytää niin sit jossain helsingissä ja sinnehän mie mettäihminen en halua muuttaa. Miehelläkin on sama tilanne kun mulla, työ on ihan jees, mutta jossain mättää.... Voi meitä raukkoja. Huominen maanantai jo ärsyttää syvästi. Tupakinpoltto piti lopettaa tänään kun kuu vaihtui, mutta en vielä ole tehnyt sitä.

Tänään oltiin mummon luona kylästelemässä. Se oli yllättävän pirteänä, kai se piristi sitä kun me olimme siellä. Siihempä se päivä sitten hurahti. Koko viikonloppu on mennyt taas ilman liikuntaa, vaikka aikaa pitäisi olla.

No yritetään tässä sinnitellä.