Täällä ollaan sairaina. Miehellä tuli kuume eilen aamulla juuri kun oli lähdössä pelireissulle, ihmettelin kun se kömpi takasin sänkyyn. Mulle se tauti iski tänään. Pientä kuumetta ja vähäistä päänsärkyä mutta veto on ihan pois. Ihme että tyttö keikkuu pirteänä eikä mitään oireita sairastumisesta ole. Kyllä se varmaan sillekin tulee vielä.

Eilen näin eka kertaa tälle vuodelle auringon paistavan meille sisään. Olipa ihana juttu, nyt tuntuu että kevät alkaa olla lähettyvillä. Tyttö oli eilen kaverin synttäreillä ja minä kävin ystävän kanssa pitkällä kävelylenkillä, puolitoista tuntia käveltiin vaikka oli pakkasta melkein 20 ja vielä kova tuuli päälle. No poikettiin me matkalla parissa kaupassa. Mutta oli ihanaa. Kunnon annos ulkoilmaa tekee tosi hyvää, varsinkin kun viikot menee aika lailla sisätiloissa.

Kuntopyörä on nyt viritetty olohuoneen nurkkaan ja olen nyt kahtena iltana polkenut sillä ihan innoissani. Paino ei kylläkään ole tippunut koko viikolla, vaikka kävin punttisalillakin. Nyt ei riitä voimat polkemiseen, mutta eipä kauheasti onneksi ruokakaan maistu. Tekis mieli vain nukkua ja nukkua. Nukuinkin tänään päivällä parin tunnin päikkärit. Pitää nyt odotella että toipuisi tästä flunssasta ja aloitan sitten kuntoilun ja painonpudotuksen oikein tosissani.

 Aamupäivällä kun en vielä tuntenut oloani sairaaksi, kävin tonkimassa meidän varastoa ja keräsin sielä kirppikselle meneviä vaatteita. Samalla sain vähän järjestettyä sitä sotkupesää. Viikko aikaa kerätä niitä kirppisjuttuja, mutta kun ei yhtään jaksais alkaa niitä hintalappuja laittamaan. Ei kehtaa enää peruakaan sitä pöytävarausta kun on niin vähän aikaa.

Saapa nähdä millainen olo on aamulla. Meneekö tyttö hoitoon ja me jäädään miehen kanssa kotia sairastamaan?