Ja niin se joulu tuli, oli ja meni. Tänään oli jo normaali työpäivä ja eilen illalla söin suklaata ahdistukseeni. Olis ollut niin ihana olla vielä tämä viikko kotona. No onneksi mies sai vapaata töistä ja on tytön kanssa kotosalla, saa pikkuinenkin hieman huilata.

Joulu oli ihana, niinkuin aina. Aattona kävimme hautausmaalla viemässä kynttilät ja päiväsaunassa. Ruoka oli hyvää ja sitä oli riittävästi. Ainoa hassu juttu oli se että meillä syötiin pottumuusia keitettyjen perunoiden sijasta ja se johtui vain siitä että keitin potut muusiksi, kun unohdin vahtia niitä. Joulupukki kävi ja toi ihania lahjoja. Pikkutytön unelmien täyttymys oli se kissa joka on melkein kuin oikea ja ekat patterit on jo loppuneet siitä. Minun unelmien täyttymys oli uusi sykemittari. Se on vaan vähän monimutkainen ja opaskirjaa on tullut luettua tiiviisti. Mutta se on mulle tosi hyvä motivaation kohottaja kilojen karistamisessa. Tänä aamuna kävin puntarilla ja se näytti kilon enemmmän kuin ennen joulua, joten eipä tuota kovin pahasti tullut mässättyä. Aattoyönä kävin joulukirkossa miehen toisen tytön kanssa kahdestaan ja se oli hieno kokemus. Kello oli puoli kaksi kun tulimme kotiin.

Pyhäpäivät meni lepposasti pelaillen uusilla peleillä ja vieraiden kanssa seurustellessa. Saimme tutustua miehen tytön poikaystävään, joka tuntui oikein mukavalta ihmiseltä. He lähtivät takaisin eilen aamulla aikaisin ja toinen tyttö jäi vielä meille lomailemaan, on vielä pari viikkoa täällä.  Ainoa huono puoli siinä kun oli vieraita, niin en kehdannut vetäytyä päiväunille, joten unet jäi vähän vähemmälle, kun illalla kuitenkin tuli valvottua aika myöhäseen.

Joulun mentyä minuun iski joulumasennus ja se johtuu vain siitä että ensi jouluun on niin pitkä aika. Minä niin tykkään joulusta ja sen tunnelmista, ruuista ja kaikesta.

Töihin paluu tuntui aika kurjalta mutta onneksi on lyhyt viikko edessä ja saa sitten vielä nautiskella vapaapäivistä. Päivä meni tosi hitaasti töissä ja söin taas suklaata kun alko ahdistamaan.