Mitä vähemmäksi menee työpäivät ennen lomaa sitä vaikeampaa on lähteä töihin. Ei jaksais enää millään, kaikki on yhtä tuskaa, suoraan sanottuna yhtä paskaa! Töitä pursuaa joka suunnasta ja tuntuu että mitään ei saa tehtyä kunnolla loppuun. Paperipinot vain kasvaa kasvamistaan. Tällä viikolla on onneksi vapaapäivä perjantaina, ihanaa.

Juhannuksen odotus ei varsinaisesti tunnu miltään, kun ei olla lähdössä kotoa minnekään eikä olla suunniteltu mitään erikoista. Miehen 17-v tyttö on meillä viettämässä kesälomaa ja sen poikaystävä tulee kans meille jo keskiviikkona. Alunperin oli sovittu että se poitsu tulee juhannukseksi ja juuri ja juuri luvattiin sen ylipäätään tulla tänne. Jotenkin se vain ilman mitään ennakkolupaa onkin tulossa jo keskiviikkona. Tyttö vain ilmoitti meille että se tuleekin jo silloin.  Hieman närkästyttää tuollainen. Mulla tuli semmonen olo että haluan lähteä täältä jonnekin pois, mutta kun ei ole oikein paikkaa mihin mennä. Enkä kyllä missään nimessä jättäisi niitä kahdestaan tänne meidän kotia sotkemaan!  Sitten sekin ärsyttää kun tuo lomalainen ei tee mitään muuta kun istuu huoneessaan ja surffaa netissä, ei sitten mitään.Tai tekee sittenkin, hengailee kylillä ja syö suklaata... Ollaan pyydetty siltä pieniä aputoimia kotitöissä mutta se ei jaksa. Melkein toivon että se häipyis täältä ja aika äkkiä! Olenko ilkeä-äitipuoli? En haluaisi olla mutta kyllä ärsyttää. Minä vain en sano sitä ääneen. Nielen kiukkuni ja olen hiljaa. Miehelle kyllä olen rutissut ja kyllä sekin sanoi että sitäkin vähän ärsyttää. No hyvä puoli tässä asiassa on se, että se ei ole täällä silloin kun me ollaan kesälomalla. Saapahan nauttia lomasta rauhassa, ilman mitään mustia pilviä pään päällä. Mutta kun se loma on vielä niin kauhean kaukana, ikuisuuden päässä!  Siihen saakka pitää vain yrittää jaksaa pyörittää tätä täysihoitolaa ja jaksaa käydä välillä töissäkin...

Viikonloppuna käytiin markkinoilla ja laitoin kesäkukkia ruukkuihin. Potutkin saatiin istutettua viimein. Ja mikä ihanampaa, leikasin nurmikon eka kertaa tälle kesälle. Onko ihanampaa ja kesäisempää tuoksua kuin vasta leikatun ruohon tuoksu? Käytiin myös äitin luona kyläilemässä ja autoin sitä täyttämään Kelan kaavakkeita ja leikkasin sen tukan. Äiti tuntui olevan olosuhteisiin nähden hyvässä kunnossa, ihan "normaali". Luin sille ääneen opaskirjaa sairaudesta ja sen oireista ja muusta.

Minun kaverin koira sai eilen neljä pentua. Tällä viikolla mennään jonain iltana katsomaan niitä ja nostattamaan koirakuumetta.

Sain muuten mieheltä synttärilahjaksi uudet rullat luistimiini ja kävin jo yhden testireissun niillä. Olipa mukavaa, tuntui kun olisi itsestään vain mennyt eteenpäin, tai ehkä se johtui myötätuulesta, kun takasinpäin olikin vähän raskaampaa.

Ulkona paistaa aurinko, ei malttaisi millään mennä nukkumaan mutta kai se täytyy kun niin väsyttääkin. Voisin nukkua vaikka koko viikon ja vielä ens viikonkin.

Mulla taitaa mennä vähän huonosti nyt kun on tämmönen olo ja tulee tämmöstä tekstiä. Mutta kyllä se tästä kai joskus taas iloksi muuttuu.