Ei vieläkään tullut ihanaa helteistä viikonloppua, mitä olen jo pitkään toivonut. Kohta on jo elokuu, joten pitää kai jo luopua toivosta. Mies lähti eilen kavereiden kanssa kalaan ja tuli vasta tänä aamuna. Tytön kanssa touhuiltiin kotona eilinen päivä. Pelattiin muistipeliä, leikittiin poneilla, leivottiin omenapiirakkaa yms. Illalla tytöllä oli vielä kaveri kylästelemässä. Oltiin ulkona ja minä kitkin rikkaruohoja kukkapenkeistä. Niitä oli jo enemmän kuin kukkia. Minä en todellakaan ole mikään multasormi, vaikka haluaisinkin omistaa ihanan kukkivan ja kukoistavan puutarhan. Meiän piha on vielä kaukana siitä. Suurin osa kukkapenkin kukista on jo kukkineet ja jäljellä vain vihreitä lehtiä. Tosi kaunista! Pitäis varmaan käydä puutarhalla katsomassa jotain uusia juttuja.

Kävin eilen vuokraamassa itselle illaksi filmin. Ostin popcorniakin, jota en kyllä yleensä syö. Ja mikrossa onnistun aina ne polttamaan, kuten tälläkin kerralla. Tykkäsin elokuvasta mutta kuten aina, nukahdin kesken kaiken ja heräsin sohvalta puoli kahden aikaan yöllä. Kömmin tytön viereen jatkamaan unia. Aamulla herättiin puoli kymmeltä kun mies kolkutteli oven takana. Katsoin filmin loppuun ja käytiin tytön kanssa kävellen kylillä palauttamassa filmi.

Minä sitten inhoan kaikkia kaukosäätimiä ym. vempaimia. Eilenkin meni hermot kun en osannut käyttää dvd:n kaukosäädintä. Piti soittaa miehelle ja kysyä neuvoja. Sain viimein filmin pyörimään. Sekin on tosi rasittavaa että joka vehkeelle pitää olla oma kaukosäädin. Meillä on yks sellainen millä pitäisi pystyä ohjaamaan kaikkia laitteita, mutta mies ei ole osannut sitä laittaa toimimaan. Se ei kyllä tunnusta sitä että se ei ole osannut, vaan sanoo että sitä ei jostain syystä voi meiän laitteisiin virittää. En ymmärrä.

Ens viikolle on luvattu vesisadetta koko viikoksi. Voi että osaa ottaa päästä nämä kelit. Onneksi en ole nyt lomalla, harmittais vielä enemmän.