Tulin juuri tunnin sauvakävelylenkiltä ja olo on tosi hyvä. Ilma oli mitä ihanin. On siis todella nautinto olla ulkona illalla kun aurinko vielä paistaa. Nyt on kyllä jo kevättä rinnassa. Olisin voinut kävellä vaikka kuinka pitkään. Lenkki oli tosi kevyt, en saanut sykettä millään yli 125 mutta toisaalta hyvä niin.

Minä olen täydelliseti kesän lapsi. On aivan ihana tämä kevätaika kun alkaa lumet sulamaan ja luonto alkaa heräilemään. Eilen tyttö hoksasi kukkapenkistä pilkistävän viime kesäisen orvokin ja hän sanoi ilahtuneena että katso äiti sinun kukat alkaa kasvamaan. Minä vastasin tietenkin haltioissani että ompa ihanaa, kevät tulee. Eihän sen tarvinut tietää että se oli viimevuotinen...

Kiitos ystävälleni, joka tänään sanoi että oletkos laihtunut, kasvosi näyttävät jotenkin kapeammilta. Se tuntui oikeastaan aika hyvältä, vaikka enhän minä kasvoista halua laihtua vaan mahasta! Mutta silti. Näyttihän se vaaka kivoja lukemia tänä aamuna. Nyt on kova tahto ja halu saada vaaka näyttämään alle 65 kg ja aioin pystyä siihen ihan lähiaikoina. Tiukka kuri on nyt päällä. Pääsiäisenä täytyy kyllä vähän hellittää mutta nyt nämä muutamat päivät ainaski sinnittelen. 

Tytöllä oli ystävä kylässä leikkimässä illalla. Hauska kuunnella heidän juttujaan sivusta. He keskustelivat mm. Tanssi tähtien kanssa ohjelmasta ja siitä miten kukin on tanssinut ja pärjännyt ja omista suosikeistaan.