Tänään on vähän väsyttänyt kun eilen oli työpaikan pikkujoulut. Käytiin syömässä jouluruoka paikkallisessa ravintolassa. Jäätiin yhden työkaverin kanssa istumaan sitten iltaa kahdestaan kun muut lähtivät jo pian syönnin jälkeen kotiin. Mulla meni kahteen asti ja nukuin sitten aika huonosti. No onneksi tytölläkin riitti unta aamulla puoli kymmeneen. Mies lähti aamulla puoli kuudelta jo pelireissulle ja tulee joskus iltamyöhällä takaisin.

Käytiin tytön kanssa päivällä kirjastossa ja ostoksilla. Vein myös viimeiset joulupaketit postiin. Ostin meille kaikille yhteiseksi lahjaksi Inkan aarre-pelin. Kiva sitten joulun pyhinä porukalla pelailla. Tyttökin saa kaksi uutta peliä lahjaksi, joten pelailua sitten riittää. Mukava kun on tulossa vieraita jouluksi. Jotenkin mukavampaa kun on enemmän porukkaa meillä joulun vietossa. Mutta toisaalta olisi tietenkin rauhallisempaa ja ehkä stessittömämpää viettää joulua ihan keskenään. Miehen nuorin tyttö tulee ja toiseksi vanhin tyttö tulee siis uuden poikaystävänsä kanssa meille ja emme ole häntä ennen tavanneet.

Tytöllä on on kaveri kylässä ja menivät nyt pihalle leikkimään. Onneksi, alkoi jo olemaan sisällä semmonen meteli että olisin jo muutenkin komentanut ne ulos jäähylle. Tekis mieli käpertyä peiton alle nukkumaan. Olen ollut koko viikon tosi väsynyt. Torstai-iltanakin nukahdin kahdeksalta sohvalle ja siitä menin suoraan sänkyyn jatkamaan unia. Töissä kauhea tahti päällä kun vuosi on lopuillaan ja tavoitteet pitäis saada täyteen. Onneksi maanantai on vapaapäivä. Vien tytön hoitoon että saan rauhassa touhuta kotona ja käydä ostamassa viimeiset joululahjat.