Lauantaina vietettiin miehen kanssa yhteiset synttärit, vaikka tänään on virallisesti minun synttäripäivä. Niin, ja meidän 8-vuotis hääpäivä. Ei me mitään kekkereitä pidetty, perhepiirissä juotiin kakkukahvit ja pari ystävää kävi kahvistelemassa. Lahjaksi sain lahjakortin kampaajalle ja miehelle annoin lahjakortin kalastustarvikekauppaan.  Mieheni toisen lapsenlapsen piti syntyä tänään, mutta eipä ole kuulunut vielä mitään vauvauutisia. Olis ollut hyvä jos se olis tänään syntynyt niin olisi ollut helppo muistaa sen syntymäpäivä!

Niin, tänään piti olla se päivä, jolloin minun piti painaa vain jotain 63.8 kiloa. Täytyy tunnustaa että mönkään meni se homma. Luovutin jo aika päiviä sitten ja olen unohtanut koko puntarin. En muista koska viimeksi kävin edes puntarilla.... Voi minua! Täytyy nyt vaan unohtaa koko juttu ainakin kesän ajaksi ja aloittaa joskus taas alusta. Toivottavasti pian pääsis pikkukoiran kanssa kunnolla lenkkeilemään. Nyt on lenkkeilyt jääneet aika vähiin. En ole edes luistimia hakenut vielä varastosta!

Viime päivät onkin menneet koiran kanssa touhutessa ja sen opettamisessa talon tavoille. Sisäsiisteyskasvatus on mennyt tosi hienosti. Tosi harvoin sisältä löytyy pissalätäköitä. Muuten koira on kyllä aika villi tapaus ja mellastaa välillä ihan tosissaan. Mutta on se kyllä aivan ihana.

Minä niin odotan jo elokuuta. Silloin alkaa ihana pitkä loma. Töissä kun kiireet vaan lisääntyvät kun kesälomat ovat alkaneet jo eikä me saatu edes kesälomittajaa. Välillä tuntuu ettei jaksa eikä pysty suoriutumaan töistä kunnolla. Kaikki vaan kasaantuu.

Mutta onneksi kuitenkin on kesä ja se on tullut jo tänne meillekin asti. Lämpöä saisi kyllä olla hieman enemmän, mutta kyllä tämäkin on ihan ihanaa kun luonto on niin vihreä joka puolella.