Tänään taisi olla tämän kevään aurinkoisin ja lämpöisin päivä näillä korkeuksilla. Heräsin aamulla aikasin kun valo tulvi makuuhuoneeseen, olimme unohtaneet laittaa pimennysverhon alas. Vähän harmitti. No ei se mitään, kun kerran herätty oli ajoissa niin olin jo puoli kymmeneltä laittanut suksiin uudet voiteet ja lähdin aamusta lenkille. Innostuin niin että hurautin kolmentoista kilsan lenkin. Sillä välin mies ja tyttö olivat pakanneet pilkkivehkeet ja retkitavarat kasaan ja lähettiinkin sitten melkein samantien pilkkiretkelle. No kävin kuiten ensin suihkussa kun olin niin hiestä märkä.

Käytiin ensin tuttavien mökin rannassa kokeilemassa kalaonnea, mutta turhaan. Tuttavat eivät olleet edes kotosalla ja kaloista ei tietoakaan. Ajettiin mummon luo kylästelemään ja kahvistelemaan. Sitten mentiin eräälle toiselle järvelle pilkkimään ja saalistakin saatiin, peräti 5 ahventa. En kyllä kauheasti tykkää ahvenista, mutta olihan se kiva saada kalaa. Paistettiin makkarat ja nautittiin kauniista kevätpäivästä. Olin aika väsynyt kun palattiin kotiin ja vetäydyin pikku torkuille ja sitten saunottiin. Ihana päivä ja nyt kyllä meinaa taas alkaa väsyttämään.

Luin muuten vasta jostain lehdestä että lakanat pitäisi vaihtaa viikon välein. Siis taas kerran järkytyin tällaisesta tiedosta. Olisi kai aikoinaan pitänyt käydä joku talouskoulu että tietäisi tämmöiset jutut. Meillä vaihdetaan lakanat noin kerran kuussa. Missähän pölypunkkikasassa me oikein nukutaan? Pitää kai alkaa vaihtaan useammin. En vain ole kauhean innokas kun niitä pitää sitten olla jatkuvasti pesemässä ja silittämässä. Joo,  minä aina silitän lakanat, en voi laittaa uusia lakanoita, jos ne on ryppyiset. Voin siis nukkua viikkotolkulla samoissa lakanoissa, mutta en siedä puhtaita ryppyisiä lakanoita. No vähän ristiriitaista kait. Tämä juttu vain tuli mieleeni kun löysin sattumalta mielenkiintoisen uuden blogin, joka on tuolla luettavaa listalla alimmaisena.