Piti ihan miettiä että mikähän päivä tänään onkaan. Ilmeisesti olen päässyt jo kunnolla lomatunnelmaan kun päivistäkään ei ole tietoa. Alkaa jo polttelemaan reissuun lähtö, huomenna pitäis jo pakkailla laukkuja. Tämä kotona lomaileminen ei aina välttämättä ole niin kauhean hauskaa, kun on kuitenkin tehtävä kotityöt ja keksittävä tytölle jotain ohjelmaa. Se on päiväkodissa tottunut että koko ajan on touhua ja toimintaa ja kotonakin pitäisi tapahtua kaikkea kivaa. Aamupäivä menikin sen kanssa kissaleikkien parissa. Välillä se hermostuu ja kiukkuaa ja heti kun ei tapahdu mitään niin se on vailla jotain suuhunpantavaa. Nyt vietiin se kaverin luokse leikkimään ja purkamaan energiaa.

Päivällä käytiin reissu kylpylässä. Tytöllä on semmonen kelluntauimapuku ja siellä se polski innoissaan. Hyvä että saatiin se edes pois sieltä. Olihan se itelläkin ihan kivaa.

Olen lähdössä kohta ystävän kanssa verkkoja viemään veteen siinä toivossa että saisi tuoretta kalaa syötäväksi. Tämä kyseinen ystävä on vasta eronnut miehestään ja meillä on hänelle katsottuna sopiva uusi sulhasehdokas. Molemminpuoleinen kiinnostus heillä on selvästi herännyt kun sattumalta olivat eilen yhtä aikaa meillä kylässä. Saapa nähdä miten käy. Sattumaa on sekin että he olivat meidän häissä minun kaaso ja mieheni bestman. Silloin olivat molemmat tahoillaan varattuja mut nyt kumpikin vapaita. Minun mielestä he sopisivat niin hyvin toisilleen, kun kiinnostuksen kohteet on niin samanlaiset. Kunhan nyt jotenkin tutustuisivat, kai siinä meidän apua tarvitaan.