Tänään käytiin tytön kans kirjastossa ja lainattiin 27 kirjaa. Meillä luetaan paljon, siis me luetaan tytölle ei itse omia kirjoja ollenkaan. Minun pitäisi kyllä lukea tenttikirjoja mutta nukahdan aina heti kun saan luettua pari sivua. Yleensä en lue muulloin kun illalla sängyssä. Toukokuussa olisi tentti ja jos sen saan läpi niin siitä saan pätevyyttä lisää työhöni ja sitä kautta mahdollisesti myös palkankorotuksen. Se on aika kiva porkkana mutta en tiiä miten saisin luettua enemmän.

Oli ihana tulla kotiin kirjastoreissulta kun mies olis sillä välin tehny meille ihanaa ruokaa, pihvejä ja aurajuustoperunoita. Herkuteltiin oikein kunnolla. Minä tein vielä lisäksi fetajuustosalaattia.

Iltapäivällä lähettiin porukalla hiihtoretkelle ja tyttö jaksoi tosi reippaasti hiihtää ainakin 1,5 kilometriä. Ne meni sitten miehen kanssa pulkkamäkeen ja makkaranpaistoon ja minä kävin vielä oman lenkin hiihtämässä. Pari tuntia tuli oltua ulkona. Kotona sitten mentiin kaikki kunnon päikkäreille ja me herättiin tytön kanssa vasta vähän ennen kello 7. Olipa ihana nukkua!

Eilen löysin jaatiinan sivuilta mielenkiintoisen jutun, nimittäin postcrossingin ja ajattelin kokeilla sitä. En ollut aikasemmin kuullut edes koko asiasta. Idea on yksinkertaisuudessaan se että kirjaudun netissä käyttäjäksi ja saan sieltä sitten osoitteita ympäri maailmaa joihin lähetän postikortin ja vastaavasti saan itse kortteja ympäri maailmaa. Tänään kirjoitin kaksi ensimmäistä korttia. Jännää. Jos joku kiinnostuu asiasta niin lisätietoa voi hakea vaikka osoitteesta http://www.posti.fi/postiasinulle/postcrossing.html.

Eilen kun pääsin töistä niin oli semmonen tunne että olen taas loman tarpeessa. Viikon kerkesin ahertaa hiihtoloman jälkeen ja heti meni fiilikset! Työtahti ja painostus tuloksien tekoon alkaa käydä sietämättömäksi. Odotan kauhulla maanantaita. Tietenkin yritän koko ajan parhaani koko ajan mutta kun se ei tunnu riittävän. Koko ajan ja joka päivi pitäisi onnistua kaikessa ja 100 -prosenttisesti, se on tavoite ja millään muulla ei tunnu olevan mitään väliä. Ehkä sen palkan voisi jossain tienata vähemmälläkin stressaamisella? Käyn säännöllisesti työministeriön sivuilla katsomassa uusia työpaikkoja, mutta kun asun aika pienessä kylässä, niin uusia paikkoja on aika vähän tarjolla, siis sellaisia joihin voisin kuvitella vaihtavani nykyisen työni, on se kuitenkin minulle tärkeä.