Ilmat on jo ihan syksyiset. Aamulla oli kova sumu ja päivällä taas ihana auringonpaiste.Lehdet ovat jo kellastuneet ja osa on jo pudonnut maahan. Toisaalta mukavia nämä kauniit syyspäivät mutta vähän haikea olo kun tietää että kesä alkaa olla lopullisesti ohi. Pimeät illat on kyllä ihania. Toivottavasti olisi pitkä ja lämmin syksy, mutta lumi saisi tulla maahan heti kun lehdet lähtee puista. Se on minusta ikävintä aikaa kun on niin pimeää ja synkkää. Lumen tulo tuntuu joka vuosi venyvän pitemmälle syksyyn ja varmaan jonain vuonna täälläkin joudutaan viettämään vielä lumetonta joulua. Se vasta olisi kurjaa.

Päivät menee taas niin nopeaa ettei meinaa perässä pysyä. Töissä paperikasat sen kun kasvaa ja kaikki tuntuu taas leviävän käsistä. Uusia tehtäviä tulee niin paljon koko ajan ettei vanhoja kerkeä tehdä kunnolla loppuun asti. No toisaaltahan se on kuitenkin hyvä että työpäivät menee kuin siivillä, ei kerkeä kelloakaan paljon vilkuilemaan eikä odottamaan että kello tulisi neljä.

En mennyt eilen jumpalle kun oli vielä sen verran flunssaista ja selkä oli vähän kipeä kun olin kuokkinut niitä pottuja edellisenä iltana. Käytiin sen sijaan ystävän kanssa sauvakävelyllä ja tänään myös. Ulkoilma tekee hyvää ja uni maistuu.