Eilinen mukava illanvietto ystävien kanssa on vähän kostautunut tänään. On ollut vähän vetämätön olo. Onneksi sain nukkkua rauhassa pitkään kun mies heräs tytön kanssa. Ilta oli siis oikein kiva. Laitettiin riekot pataan ja valkosipuliperunat uuniin ja niiden kypsyessä saunoimme. Saunassa juttelimme ystävän kanssa heidän salamasuhteestaan ja kyllä hän itsekin totesi että hieman hirvittää, kun muutama viikko vasta seurustelua ja yhteen muutto on jo edessä. Mutta se ei pelaa joka pelkää. Tytön mentyä nukkumaan nautimme sitten kynttiläillallisen. Ja voin vain todeta että ruoka oli aivan käsittämättömän hyvää. Söin toisen kerran elämässäni riekkoa ja kyllä se on niin eri makuista kun joku tavallinen broileri tai mikä tahansa ruoka. Onnistuin valitsemaan myös maukkaan punaviinin ruuan kanssa. Ilta venähti pitkäksi ja ystävät lähti kotiin vasta kahden aikaan yöllä.

Tänään päivällä tytön luo tuli hänen ystävä leikkimään. Ne leikkivät ulkona kauan aikaa ja kun menimme tarkistamaan tilannetta niin he olivat repineet pottumaasta potunvarret irti ja keränneet korillisen pottuja. No eihän sitä voinu kun nauraa, että kaikkea ne keksii. No illalla sitten miehen ja tytön kanssa kuokittiin pellosta loputkin potut ylös. Siis minä jouduin kuokkimaan kun sillä vielä se selkää on sökönä. Onneksi meillä on vain semmonen pikkunen pläntti sitä pottumaata.

Leivoinpa pitkästä aikaa pullaa tänään. Aah. Mitenhän minun kilojen taas käy kun joka kahvin kanssa pitää pullaa mussuttaa? Huomenna onneksi alkaa taas maanantain aerobic. Ei sitten tullut harrastettua liikuntaa koko viikonloppuna. Mutta ehkä se on parempi niin kun tuo flunssa vielä vaivaa.